Извор:Фото: АТА имагес/Профимедиа

"ЉУБАВ НА ПРВИ ПОГЛЕД" Колико је Дача старији од Маје?

Извор: Нпортал

30.07.2024.

15:40

Док Дача тврди да га је Маја освојила лепотом и културом, код ње је ситуација мало сложенија...

Маја Огњеновић и Данило Дача Икодиновић љубавну причу започели су пре 12 година.

Мада су обоје константно у жижи интересовања, вешто су сакрили од јавности детаље упознавања и свадбе која се десила 31. децембра 2016. године. 

То што су обоје спортисти много им је помогло у међусобном разумевању и захваљујући томе њихова веза је од почетка била стабилна.

BloombergAdria.com

- Имала сам срећу да никад нисам била са партнером који је ван спорта. Као некадашњи професионалац Данило ме, уз дужно поштовање према родитељима, фамилији и пријатељима, најбоље разуме.

У животу спортисте постоји много успона и падова, с једним клубом освајате медаље, с другим то иде тешко, ту су раскиди уговора, промене средине.

Данило ми је највише помогао да све промене пребродим како треба.

У каријери сам готово сваке године мењала клуб. Верујем да му није лако због мог сталног одсуства, али баш зато што је био у мојој кожи све то савршено разуме - искрено је рекла Маја у интервјуу за магазин „Глориа”.

BloombergAdria.com

Док Дача тврди да га је Маја освојила лепотом и културом, код ње је ситуација мало сложенија.

- Била је то љубав на први поглед. Наравно да сам одраније знала ко је он. Ватерполисти су дуго били хероји наше нације, али сам Данила увек посматрала као посебног играча и човека.

Наше упознавање је било спонтано и убрзо смо схватили да смо једно за друго. Кад се двоје људи на истим таласним дужинама сретну и препознају, онда све иде лагано.

Брзо смо почели да живимо заједно, било нам је јасно да смо половина која оном другом недостаје - додала је Маја у интервјуу за овај магазин, не откривајући детаље првог сусрета.

Иначе, мало ко зна да је Дача од Маје старији осам година. Одбојкашица је рођена 6. августа 1984, док је бивши ватерполиста рођен 4. октобра 1976. године.

(Хелло)