Извор:Фото: Тикток принтскрин/snezanaisidorovic

"КО ЈЕ У НАШЕМ КРЕВЕТУ" Српкиња прељубнику направила пакао

Извор: Нпортал

30.07.2024.

16:17

ДРЖАВЉАНИН Србије који, како се наводи, живи у Швајцарској, остао је запрепашћен када је затекао свој скупоцени аутомобил на паркингу.

Наиме, наводни прељубник који живи у Лугану имао је шта да види - на аутомобилу је била исписана бесна порука девојке која је сазнала за његову авантуру. Она је одлучила да се постара да њен изабраник ту авантуру никад не заборави.

Објава на друштвеној мрежи Тик-ток коју је објавила једна девојка из Србије, Снежана, приказује фотографије скупоценог Мерцедесовог џипа чија вредност се процењује на преко 100.000 евра, а који је уништен порукама жене која тврди да ју је преварио.

Поруке су исписане маркером по бочном, као и задњем делу скупоценог белог мерцедеса, а могу се видети и цртежи срца. Ова фотографија забележена је на јавном паркингу између зграда у Земуну.

- Мене си нашао да лажеш. П**ко ја сам Снежана, ко је у нашем кревету!? Љубави. нек се потпише и она - написано је на аутомобилу, а приложено на фотографијама.

BloombergAdria.com

BloombergAdria.com

 

Снежана је у опису објаве написала "Требам ли још неку потписати", али тренутно није познато да ли је она оставила поруке прељубнику из Швајцарске или је само поделила садржај на мрежама.

Убрзо су се низали бројни коментари корисника, те је део њих заузео страну преварене жене, док има и оних који су осудили овакав чин. Како су наводили у коментарима они који су уз њу, требало је да "остави поруку кључевима или спрејом", истичући да би тако порука била "трајнија и јача".

"Спреј се не скида, не може да се префарба, мора до краја да се гули горе, чак и од кључева. Није да дајем идеје,ал оно.", "Млако је ово маркером или кармином, кључевима следећи пут", "Више би га заболело да си све 4 гуме пробушила и тераш даље.", само су неки од коментара.

Они који су осудили њен подухват, означили су га као "вандализам", па су поједини истакли да је на овај начин извесна Снежана више рекла о себи него о њеном прељубнику.

"Ово је самопонижење саме себе. Потрошиш време да испишеш ово, уместо да се само насмешиш и захвалиш тој другој, пошаљеш јој цвеће и пиће, и бившег у пакету", "Само си показала да је био у праву што је нашао другу", "Господин човек. Ето тако наиђе на неку, ваљда ће после овога паметније да бира", низали су се коментари.

(Курир)