Извор:Фото: Профимедиа/АТА имагес

Како је Лидија потрошила хонорар из "Бољег живота"?

Извор: Нпортал

30.07.2024.

20:18

"То је заиста једна лепа успомена..."

Позната глумица Лидија Вукићевић живи у српској престоници, док мало ко зна где је локација њене друге куће.

Недавно је на питање да ли се сећа шта је купила од првог хонорара за серију "Бољи живот", рекла:

- Стварно не могу да се сетим. Знам да сам од већине хонорара из “Бољег живота” направила кућу на Дунаву, тачније на Голупцу, у Винцима.

BloombergAdria.com

Истакла нам је да није у питању викендица.

- Не викендицу, већ озбиљну кућу коју и дан данас имам. То је заиста једна лепа успомена - јасна је била Лидија.

У горепоменутој серији играла је лик Виолете, која је била фатална и љубоморна жена, а Лидија истиче има ли додирних тачака између њих две.

- Не знам, то би неко други требало да каже, али љубоморна уопште нисам. То чак мислим да можда негде иритира мушкарце. Код нас је неко правило, што није у реду, да ако ниси љубоморна не волиш ме, а ја мислим да љубомора није љубав. Има везе са комплексима, са несигурношћу, има везе са неким еготрипом, са свим другим само нема везе са љубављу. Када неког волите ако ћете ви да будете љубоморни и ако мислите да ће тај неко да оде да вас превари, да вас остави, нека вас остави, јер то онда није љубав. Шта ћете ви онда у свему томе? Ја нисам уопште љубоморна особа, чак сам због тога и имала проблеме и онда су вештачке прављење ситуације да изозову љумору код мене. Ја сам то препознавала и одлазила из тих веза - рекла је глумица.

(Блиц)