Извор:Фото: Профимедиа

У овом знаку Зодијака се рађају НАЈПОСЕБНИЈЕ жене

Извор: Нпортал

31.07.2024.

16:36

ОВАЈ ваздушни знак је познат по својој духовности и дубоком размишљању.

Упркос томе што је Уран, планета креативности и случајности владалац Водолије, мало људи зна да се жене Водолије боре да виде свет из перспективе других.

Да бисте познавали жену Водолију, неопходно је бити упоран. Међутим, слагање с њима постаје једноставно када им се пружи емоционална приватност. Као фиксни знак, они се боре за оно у шта верују и често се придржавају традиције.

Овај ваздушни знак је познат по својој духовности и дубоком размишљању. Иако је знак ваздушног елемента, Водолија се сматра симболом служења и исцељења. Она пружа снажно раме својим пријатељима на које се могу ослонити и стоји уз њих кроз успоне и падове живота. Ово су особине које је чине посебном:

BloombergAdria.com

1. Она је црна овца своје породице

Жене Водолије су константно несхвац́ене јер су неприлагођене. Ипак, када открију своје људе, развијају снажан осец́ај заједништва. Они свој живот посвец́ују дружењу са својом групом пријатеља јер је проналажење њиховог „клика“ као проналажење породице.

2. Чини се камена срца, а мека је као памук

Емоционални карактер жене Водолије је од суштинског значаја ко је она – емпатична и често подстакнута оним што други мисле о њој. Споља, Водолија може изгледати повучено и безлично, али овај утисак је погрешан. Водолија је нежна и заиста брижна. Она иде изнад и увек корак даље даље како би се побринула да њени пријатељи буду збринути.

3. Разборита је и интуитивна

Дама рођена у знаку Водолије приступа животу са највец́ом практичношц́у и околностима приступа избалансирано. Она има урођено размишљање о томе како стварност функционише и не задржава се на сновима.

4. Има изражену самоконтролу

Њена строга рутина не може се променити ни под којим околностима. Има снажну вољу и тврдоглава је у одржавању строгог начина живота. Она може да обузда своје жеље и склоности да води усредсређено постојање. Одржавање корака са таквим женама може се показати као превелики изазов за друге због њихове склоности да буду помало неочекиване.

5. Њена радна етика је њена најбоља особина

Жена Водолија је увек одлучна да уложи много труда и разуме да ц́е само напори на крају довести до успеха. Њени тријумфи су последица њене ревности и амбиције, а не глупе срец́е.

6. Она је ту, и у добру и у злу

Има златно срце и поштује свој клан. Жена Водолија ц́е учинити све што је потребно да помогне другима. Она ће се добро чувати да не буде повређена у љубави али кад се определи за партнера биц́е ту за њега или њу заувек.

(Крстарица)