Извор:FOTO: Printskrin/Instagram beberexha, АТА имагес, Профимедиа

"ЈА САМ ЦРНОГОРАЦ И ВОЛИМ СРБИЈУ": Шако одбрусио Албанки

Извор: Нпортал

01.08.2024.

08:30

ЈУЧЕ се дигла прашина око изјаве америчке певачице албанског порекла Биби Рексе (Блете Реџе), која је посетила Балкан, тачније Северну Македонију, где јој живе чланови фамилије.

- После 12 година вратила сам се у татин родни град, Дебар, у Македонији. Поновно повезивање са мојим коренима и породицом било је дубоко емотивно. Посета гробу мог деде била је посебно значајна, јер нисам могла да присуствујем његовој сахрани док сам био на турнеји. Породица ми значи све, а ова посета ме подсетила на важност наших веза - написала је Биби у опису серије фотографија које објавила.

- Албанија, Косово, Македонија, Црна Гора, Прешево, за мене је то све моја Албанија - додала је она на друштвеним мрежама, што је покренуло лавину порука.

Фолк певач Шако Полумента упитан је сад да прокоментарише ове њене речи, па је навео:

- Одговорићу ти јако лепо. Гледај нешто... Све што сам у животу добио, добио сам од Београда, од Србије. На музичком плану. Они су олакшали мојој породици, мој живот. Ја сам велики Црногорац. Све поштујем на свету. Волим Србију, волим Црну Гору, волим Хрватску. Ја сам велики Југословен пре свега.

BloombergAdria.com

Овде се није зауставио.

- Она бивша Југославија, причамо о Југи, бившој Југи. Ја не могу да не закорачим у неку другу републику, сада државу, а да се не дивим тој природи и култури тог народа из тог времена. Сад сам био у Македонији. Мислим да је тај народ савршено добар. Ја не могу... Ја сам нешто што је свачије и мој брак и моја деца, види се да су из мешовитог брака. Мој живот је саткан од најлепших ствари у животу. И онда славим све - закључио је Шако.