Извор:Фото: Тикток принтскрин/altheareinhardt

Ево шта се налази у поклон кеси који су добили сви олимпијци

Извор: Нпортал

01.08.2024.

12:11

На већини такмичења, али и свечаних догађаја широм света, правило је да званице добијају такозване поклон торбе, односно пакете изненађења са низом поклончића, које су најчешће обезбедили спонзори.

Ни Олимпијске игре нису изузетак, а данска рукометашица Елтија Рајнхарт објавила је на ТикТоку видео у коме је открила садржај овог пакета.

Млада Данкиња показала је неке од занимљивих поклона које је добила по доласку на Олимпијске игре.

На самом почетку Елтија показује црну платнену торбу са логотипом Олимпијаде, а из ње вади поклон картицу, а затим путни несесер са шареним принтом инспирисаним олимпијским мотивима са низом козметичких производа за кожу, косу и зубе.

У поклон торби су и плаво-црна пластична флаша за воду, као и термос у јаркоцрвеној боји. Ипак, последњи поклон који је показала је заиста право изненађење и прилично неочекивано.

Рукометашица је, наиме, извукла црну кутију, а у истој ју је сачекао потпуно нови паметни телефон, чија се цена у слободној продаји креће око 1.200 евра.

Организатори су истакли да су поклон торбе подељене само онима који бораве у Олимпијском селу, а додали су да телефон припада лимитираној серији, односно украшен је олимпијским логоом и добија се уз Е-СИМ са 100 ГБ интернета и неограниченим позивима и порукама.

- To ће спортистима омогућити да остану повезани са пријатељима и породицом током Игара - пише на веб сајту организације.

(Блиц жена)