Извор:Фото: Н. Скендерија

ДЕТАЉИ ХАПШЕЊА ПОЛИЦАЈКЕ: Њеним пиштољем убијен мушкарац

Извор: Нпортал

01.08.2024.

15:07

Полицијска службеница Управе граничне полиције из Сомбора К. К. (45) ухапшена је због сумње да је у саизвршилаштву учествовала у кривичном делу убиство пре пет година.

Сумња се да је, осим ње, у убиству учествовао и њен тадашњи дечко П. Б. (36) из Врбаса, као и Д. С. (37) из Сомбора, који се већ налазе иза решетака због извршења других кривичних дела.

Сумња се да је она 2019. године одвезла тадашњег момка до једног села у околини Сомбора, како би узео новац од држављанина Словеније по имену Томас. Сумња се да је, она остала у ауту, а да је њен партнер изашао и почео да се расправља са Словенцем.

Како пише Курир, пре него што је изашао из аутомобила, отео је њен службени пиштољ. 

Током расправе је повукао обарач и убио Словенца. Потом се вратио у аутомобил, али граничној полицајки није вратио оружје, већ га је однео са совом. Сумња се да јој је након извршеног злочина претио и да јој је тражио новац како би јој вратио пиштољ, као и да је претио њеној ћерки.

Наводно, К. К. је, како више није могла да трпи претње и уцене, смислила план.

У јуну 2020. године је пријавила полицији да јој је украден пиштољ, а онда је са Д. С. из Сомбора преместила тело мушкарца ког је њен дечко убио. Тело су однели на Моношторски пут. Тамо је полиција пронашла скелет и у току су ДНК анализе како би био утврђен идентитет.

Још није звнично потврђено да је у питању убијени Словенац.