Извор:Фото: АТА имагес/Антонио Ахел, Схуттерстоцк

"СТАРИЈИ ЈЕ ОД ЊЕ": Ко је мистериозни ОТАЦ Каћиног детета?

Извор: Нпортал

02.08.2024.

11:44

ПЕВЧИЦА Катарина Живковић данас се породила и на свет донела дечака.

Катарина Живковић пет месеци је крила да је у другом стању, а након што је открила да је трудна, повукла се из јавности.

Певачица није открила идентитет свог дугогодишњег партнера са којим је добила дете, а недавно је проговорила о њему и њиховом односу.

- Заљубљена сам и љубав ми је узвраћена од стране једног дивног мушкарца, за кога слободно могу да кажем да је љубав мог живота, да је моја подршка, да је мој ментор. Од њега сам доста учила и учим још, тако да сам јако срећна што га имам - рекла је за медије певачица.

- Раније смо га ретко виђали, али последњих пола године можда све чешће. Углавном дође увече, паркира се у близини па остане често до јутра. Преко дана ни њу не виђамо, тако да ни он не долази. Делује да је мало старији од ње, крупан је и добро грађен. Када прође улицом, иза њега остане облак парфема - навео је извор за "Блиц".

Мало пред порођај, певачица је открила зашто га крије од јавности.

- Желим да будем посвећена себи и свом здрављу, само да проведем овај период што безбрижније могуће. Моја је жеља да приватност чувам за себе, мислим да ми то полази за руком. Партнера нећу представити јавности, то је моја жеља, волела бих да моји драги људи не буду јавне личности - рекла је Катарина Живковић.

(Blic)