Извор:Фото: Драган Кујунџић/Танјуг

ЋЕЛАВ И НАГЛО СМРШАО: Бандовић променио опис

Извор: Нпортал

02.08.2024.

12:25

МНОГИ су се изненадили када су видели легендарног глумца Љубомира Бандовића у сасвим другачијем издању.

Цењени глумац је своју публику изненадио необичним изгледом на  "Фестивалу европског и медитеранског филма" у Требињу. Многи су се питали шта је са њим, нису знали да ли је промена проузрокована ради филмског пројекта или нечег другог.  

На поменутом фестивалу је глумцу уручена награда Златни платан. Бандовић је видно смршао и ошишаи се до главе због чега су многи остали у шоку. Поред бројних нагађања због чега је то тако, "Република" је открила прави разлог!

Велики број фанова је помислио да је глумчева трансформација здравствене природе, али на срећу, није. Реч је о снимању нове серије "Тврђава", чија се радња дешава деведесетих година, за време рата у Крајини. 

Снимање је почело у месту Велимље код Никшића, а биће настављено у местима Вилусе, Грахово, манастиру Пива и на језеру Крупац.

Серија ће обухватити 11 епизода, а емитовање је планирано најпре на Радио-телевизији Србије, а потом и на другим ТВ каналима.

Главне улоге тумаче двоје младих широј јавности још непознатих глумаца, а поред њих појавиће се велика имена, попут Љубомира Бандовића, Николе Пејаковића, Јове Максића, Николине Фригановић, Славише Чуровића...

Редитељ серије биће Саша Хајдуковић, који је режирао и "бањалучку трилогију"- серије "Кости", "Кожа" и "Месо", аутора Николе Пејаковића, док продукцију потписују РТС и продукцијска кућа "Режим" Милоша Аврамовића ("Јужни ветар").