Извор:Фото: Shutterstock

САОБРАЋАЈКА КОД МИОНИЦЕ: Погинуо дечак (14)

Извор: Нпортал

02.08.2024.

18:01

ДЕЧАК (14) из села код Мионице погинуо је данас када се са пријатељем (14) возио на трактору, док су сада мештани открили како је дошло до ове незапамћене трагедије.

Трагедија се догодила око 12.15 сати у селу надомак Мионице, а настрадали малолетник није из места у ком је настрадао, већ је ту био у гостима код свог друга. Како кажу мештани села за "Курир", настрадали малолетник дошао је код друга дан раније поводом његовог рођендан, а после прославе је остао да преспава.

- Дечак који је настрадао током вожње трактора био је у посети код свог пријатеља из села код Мионице. Он иначе није из тог места, а код пријатеља је дошао јуче како би прославили његов рођендан. Потом је остао да преспава код њега јер станује у суседном месту - кажу мештани села.

"Настрадали дечак је био за воланом"

- Данас је Илиндан и празник и нико ништа не ради са машинама и на њивама, па су родитељи слављеника то искористили и отишли су да заврше неке друге послове. Два дечака су остала сама у кући. У дворишту је био паркиран трактор марке ИМТ који је у власништву слављениковог оца и дечаци су хтели, како смо чули, да се провозају. Погинули тинејџер сео је за волан трактора, док је дечак чији је отац власник трактора сео поред њега. Из за сада непознатог разлога дошло је до превртања возила - додали су мештани.

Како даље наводе наши саговорници, дечаку после пада није било спаса.

- Прича се да су се сјурили у канал. Несрећа се догодила на макадамском, сеоском путу који води до реке. Тамо је цео дан опсадно стање и нико не може да приђе реци. Блокиран је пут, покушали смо да сазнамо нешто више, али нас је полиција удаљила. Ужасно је све што се десило и то баш на велики празник - наводе мештани.

Истрага је у току и она ће утврдити све детаље ове језиве трагедије.

(Курир)