Извор:Фото: Профимедиа, Инстаграм принтскрин/sportske_vesti_rs

"НОВАК ЈЕ ИКОНА": Ана открила какав је Ноле био са 4 године

Извор: Нпортал

04.08.2024.

16:11

НОВАК Ђоковић и Ана Ивановић су заправо одрасли заједно - познају се од најранијег детињства. "Упознали смо се кад смо имали 4 године, тад још нисмо ни играли тенис", испричала је Ана својевремено.

"Мој отац и његов стриц су се познавали још из школских дана, па смо се нас двоје играли у песку. Сад је стварно забавно гледати га како му добро иде.

Увек је био забаван, увек је правио неке шале. Знате какви су дечаци. Стално је трчао унаоколо."

BloombergAdria.com

Ана је имала прилике и да игра дубл са Новаком, па се дешавало и да путују заједно. "Он је мој омиљени дубл партнер, играли смо турнире за млађе од десет година, као и за млађе од 12 година", сећа се Ана.

И Новак је имао само лепе речи за Ану, а кад је објавила да се повлачи из тениса, то га је дубоко дирнуло. "Гледао сам њеу објаву и емоције су ми се узбуркале, просто, знам Ану од своје четврте године", казао је Новак.

Дуго се знамо, ми смо пријатељи, колеге. Знате, много заједничких тренутака смо доживели на турнирима, у јуниорским круговима у Србији, али и на међународном плану. Одрасли смо заједно, наше породице се познају.

BloombergAdria.com

Заиста ме је дирнуло кад сам видео да напушта тенис. Могу да замислим колико јој је било тешко да донесе такву одлуку и просто престане да игра тенис", казао је Новак.

Један од најпознатијих заједничких наступа Новака и Ане био је на "Хопман купу" у Аустралији, где су забављали публику гафовима између поена.

Снимак под називом "Фуннy моментс" има на стотине хиљада прегледа, а носталгичари га и данас радо коментаришу.

Међутим, чини се да су се Новак и Ана удаљили, а то се везује за време Ђоковићеве свадбе.

BloombergAdria.com

Његова колегиница није се тада појавила на Светом Стефану где су се венчали Новак и Јелена, мада нико није сигуран да ли је уопште добила позивницу.

Иста прича поновила се и када се Ана удавала за Бастијана Швајнштајгера - Новака није било у Венецији.

"С годинама он је имао свој пут, а ја свој", казала је Ана. "Оно што је Новак постигао заиста је невероватно. Време је на његовој страни и сигурна сам да би могао да заврши каријеру са највише освојених гренд слем титула.

BloombergAdria.com

Он је икона у Србији, сјајна особа. Веома је харизматичан, задивљујуће је како успева да остане миран и прибран током меча.

У тешким и одлучујућим моментима у стању је да одигра најбоље, то је заиста нешто посебно", каже Ана о Новаку.