Извор:Фото: Профимедиа

Које познате фаце тренутно прате меч Ђоковића и Алкараза?

Извор: Нпортал

04.08.2024.

16:47

НА текућим Олимпијским играма у Паризу Новак Ђоковић још једном је показао своју доминацију на тениском терену, осигуравши Србији сребрну медаљу.

Тренутно се одвија финални меч између њега и младог Шпанца Карлоса Алкараза, а цео свет с нестрпљењем прати овај спектакуларни дуел у борби за злато.

Као на многим Новаковим мечевима до сада, и данас су на трибинама присутне многе светски познате фаце, а ми вам откривамо кога су то све олимпијске камере ухватиле до сада.

BloombergAdria.com

1. Шерон Стоун

Славна глумица Шерон Стоун велика је љубитељка белог спорта, а током овог финала камере су је неколико пута уснимиле како са напетим изразом лица прати сваки поен. Звезда 'Ниских страсти' одушевила је присутне појавивиши се у тренди оделу сачињеном од лежерних панталона и кошуље, као и оверсајз сакоа нешто строжих линија. Оно што овај монохроматски дизајн чини толико посебним јесте свеприсутни цветни дезен, који је у последње време постао омиљени избор свих познатих дама.

BloombergAdria.com

2. Џон Траволта

Мега популарни глумац Џон Траволта такође је заузео своје место на трибинама стадиона 'Филип Шатрије'. Звезда филма 'Бриљантин' определила се за класичну црно-белу одевну комбинацију, а многи кажу да никада није боље изгледао.

BloombergAdria.com

3. Серена Вилијамс

Легенда женског тениса Американка Серена Вилијамс редовна је подршка са трибина својим колегама, а данас из првих редова бодри Ђоковића и Алкараза у борби за олимпијско злато.У фенси спортском аутфиту и са препознатљивим великим наочарама за сунце, Вилијамсова изгледа беспрекорно.

BloombergAdria.com

(Глоссy)