Извор:Фото: Профимедиа

Новак је прво загрлио своју ћерку Тару

Извор: Нпортал

04.08.2024.

17:35

НОВАК Ђоковић одмах је отрчао до своје породице, а прво је загрлио ћерку Тару.

Новак Ђоковић освојио је златну медаљу на Олимпијским играма! У финалу је победио Карлоса Алкараза после велике борбе и скоро три сата игре и два тај-брејка - 7:6 (7:3), 7:6 (7:2). Колико му је значило? Видело се одмах после меча, почео је да се тресе, да плаче, пао је на шљаку, све је прштало од емоција...

Сео је на столицу, почео да плаче, а онда је узео српску тробојку и кренуо да се пење ка својој ложи. Тамо су били његови најближи. Прво је загрлио своју ћерку Тару. Она му је прва притрчала у загрљај, док су представници обезбеђења около пазили на остатак навијача који су се налазили у близини.

Ђоковић је загрлио ћерку, плакао јој у загрљају. Онда се поздравио са братом Марком, па са члановима стручног штаба, са Виктором Троицким, Миљаном Амановићем и онда су пришли син Стефан и супруга Јелена. Сина је такође загрлио чврсто, па је пољубио супругу. Тада су му саопштили да мора да се врати на терен због церемоније, давања изјава и свега што следи.

"Јао, не знам. Отишао сам њих да загрлим одмах, има милијарду емоција које се комешају. Препоносан сам, пресрећан, донео сам злато Србију, то ми је можда и највећи спортски успех у животу", рекао је Ђоковић за РТС.