Извор:Фото: АТА имагес/Printskrin/TikTok/shisharka__

ДАРКО НА ГЕЈ СВАДБИ Фолклер подигао атмосферу добио и бакшиш

Извор: Нпортал

05.08.2024.

11:41

ПЕВАЧ ДаркоЛазић запевао је на свадби геј пара...

На друштвеним мрежама појавио снимак са свадбе, која је била изразито весела, а и Даркоје дао све од себе да одржи добру атмосферу. 

Славље је био традиционално, а певач је добио и бакшиш. 

Једна од младих носила је романтичну венчаницу беле боје са чипком, док се друга определила за прслук и панталоне.

- Ништа ме паметно те године нису научиле, човек се учи док је жив, ја сам научио како не треба, свакако мислим да је тачка стављена код мене у животу на неке ствари, то виде и људи око мене. Дођеш до те мере да не можеш сваки дан да правиш глупости и човек се повуче у себе. Докле год човек размишља о томе и када сам говорио: „Сада ми се десила незгода, сада ми се десило ово, оно…“, па као треба да престанем, шта би било да није? Једно јутро сам устао и само рекао доста. Не кајем се ни због чега у животу јер сам свесно све грешке урадио, тако ме је живот водио и сматрам да је морало тако да буде, човек то не може да промени, тако је запечаћено. Уплашио сам се и те како за свој живот, али мислим океј, све је то хвала Богу прошло – рекао је Дарко.

Певач не може да опише срећу због тога што чека треће дете и што  је то баш са његовом Катарином која је љубав његовог живота.