Извор:Фото: АТА имагес

"КРИО САМ ТО, ИМАМ КВАЛИТЕТ" Певач из ЗГ рођак је Лепе Брене

Извор: Нпортал

05.08.2024.

18:46

"НИКАД НИСАМ ишао на то што се тиче такмичења"

Певачица Фахрета Јахић, познатија као Лепа Брена, недавно је сазнала да је рођака са једним такмичаром из "Звезда Гранда".

BloombergAdria.com

 

Наиме, како је Семир Јахић открио, он и Брена су даља родбина, а певачица је за то сазнала током његовог такмичења у "Звездама Гранда".

- Ми смо из истог града, она је рођена у Сребренику,“ али никад нисам ишао на то што се тиче такмичења. Много људи када је сазнало за то питало ме је да ли она утиче, али ја никад нисам ишао тим путем јер знам да сам квалитетан певач – рекао је он својевремено и додао:

-Када сам се такмичио, Брена ме је информатвно питала за порекло јер се исто презивамо, и ја сам објаснио како смо даља родбина – казао је певач.

Подсетимо, Брена није крила да њен почетак није био лак, а како је истакла, мајка јој је била највећа подршка.

- Мајка ми је рекла да ми даје благослов зато што верује у мене. Каже: "Ја верујем у тебе." Ево расплакала сам се сад, то је јако тешко... веома је тешка реченица. Она је увек веровала у мене, она је шила моје костиме, ви се сви сећате мојих костима, то је било мини сукњица, направи се нешто преко груди, веже се и тако даље - рекла је Лепа Брена док је брисала сузе са лица у емисији "Шта сам теби и ко сам себи".

Певачица је открила да ју је управо мајка саветовала да скине вишак од 16 килограма како би јој сценски костими лепше стајали.

Курир