Извор:Фото: Танјуг/АП

"ПРВА ДАМА САД" Детаљ на Меланијином пртљагу изазвао буру

Извор: Нпортал

05.08.2024.

19:08

ТРКА председничких избора у Америци је у пуном јеку, а страсти су додатно узбуркане након покушаја убиства Доналда Трампа и Бајденовог повлачења.

Меланија Трамп, бивша прва дама Америке, такође није прошла незапажено током борбе за најважнију функцију у држави, а оно што је свима посебно запало за око јесте - да ње није било на неким од најважнијих догађаја.

Једна од ретких ситуација када се супруга Доналда Трампа појавила у јавности јесте када му је пружила подршку на Републиканској националној конвенцији у Милвокију - где је заблистала у црвеном.

BloombergAdria.com

 

Међутим, Меланија је сада фотографисана како напушта Трамп кулу, а један детаљ је изазвао велику буру међу корисницима друштевених мрежа.

Наиме, многи су убеђени да је пртљаг бивше прве даме Америке у овом случају говори много.

Лежерно обучена у маслинасте панталоне и белу мајицу, у папучама, Меланија је оличење лепоте, али овог пута није то оно што је многима запало за око - него њен пропратни пртљаг, а један детаљ је изазвао много шушкања.

На торбама је запажен натпис FLOTUS, што је акроним од "First Lady of the United States", односно прва дама Сједињених Америчких Држава.

Фотографија се брзином светлости проширила на друштвеним мрежама, а фанови остављају коментаре увелико је називајући првом дамом Америке.

(Еспресо)