Извор:Фото: АТА имагес

"БИО ЈЕ КЛИНАЦ" Сања није веровала у везу са мужем

Извор: Нпортал

06.08.2024.

08:18

ВОДИТЕЉКА Сања Кужет мајка је три сина, а свог садашњег мужа је упознала кадаје била веома млада.

Пре месец  дана је Сања на свет донела сина Вука, а ретко ко зна како се упознала са мужем. 

Немаања Живојиновић никада није желео дасе експонира медијски. Ради као директор маркетинга једне ауто-компаније, а водитељка је благовремено причала о почетку њихове везе.

- Ја сам њега упознала са 21 мојом годином. Значи, ја сам почела да радим на телевизији, случајност, и са 23 његових на једном летовању на Криту, то је била дружина, они мушкарци кренули на летовање, сестра, ја, другарице кренуле на летовање. Они се сви ту нешто међусобно мували, смували, али он и ја нисмо... Он је ту нешто као покушавао, међутим он мени уопште није био интересантан - причала је Сања тада у емисији "Балканском улицом".

- Ја сам била много тешка и компликована, добро сам се ја и удала. Елем, ми смо се ту заиста дружили и после неког времена смо ми започели неку везицу у тим годинама, колико је то могла да буде везица и заиста је кратко трајала и није била ништа вредна неког помињања. Међутим, десет година касније, кад се мени све у мом животу издешавало турбулентно, пошто је та дружина и даље опстала, повремено се тако виђала, он ми се ту некако наметнуо као нека особа која је била упорна. Изгледа да су заиста код мене некако увек добијали они најупорнији прилику да се дружимо, да причамо па онда да проценим, да видим да ли ту даље има неког штофа за даље и хемије пре свега. Тако да, Немања, када сам га видела поново, након десет година, је био потпуно друга личност, зато што је био заиста већ изграђен мушкарац, формирана личност, оно сећање на њега, нормално са 23 године и то тада, су биле заиста потпуно две различите особе, тако да смо имали један потпуно нов почетак. Он је веровао да је то то, да ћемо успети и да треба да дамо шансу.

Сања је тада причала и о томе какав је Немања био некада:

- Па није био формиран, био је мислим, клинац искрено, 23 године. Ја се шалим па кажем није знао где удара, али то је буквално тако, и стварно мислим да је тај процес сазревања код мушкарца јако важан, да бисте после можда били бољи супруг и бољи отац, да немате те неке жали што нисте некад нешто урадили. Мислим да је то код мушкарца јако важно. И, тако бих волела и моји синови, али наравно то не можемо да знамо наше је да их васпитавамо, они ће донети одлуке на крају како они буду желели.

#ВИП #Сања Кужет #муж Сања Кужет #Водитељка Сања Кужет #Немања Живојиновић