Извор:Фото: Зоран Јовановић Мачак/АТА имагес

РАСКИНУЛИ ИНДИ И ЗОРАН: Раскид тешко пао- Зоран се везао

Извор: Нпортал

06.08.2024.

09:28

ПЕВАЧИЦА Индира Арадиновић и композитор Зоран Марјановић били су у вези, али је љубав кратко трајала.

Пар се разоткрио тако што су се фотографисали како проводе време заједно на базену. Нису желели одмах да признају да су заједно, али су касније обелоданили своју љубав. Нажалост, веза је кратко трајала, а како извор "Курира " истиче, раскид је обома тешко пао.

- Он се везао за Арадиновићеву и сада му је необично без ње, ишли су свуда заједно. Дружили су се, излазили, свађали и мирили, али сада је дефинитивно крај. Од њих двоје у емотивном смислу нема више ништа. Неће чак љубави да пруже нову шансу. Зоран је то тешко прихватио. Ни Инди није лако, али се одмах помирила с тим да боље функционишу као пословни сарадници него као партнери - прича извор. Он тврди да ће пословну сарадњу наставити.

BloombergAdria.com

 

- У том смислу су супер пар. То је обострани интерес и пословна ствар. Ја сматрам да никад није ни требало да експериментишу у том емотивном смислу - истиче саговорник за "Курир". 

- Увек сам била наклоњена Зорану приватно на тај неки људски начин, пријатељски. Кад се све то издешавало, то ме је јако погодило. Нисам имала снаге да га јавно подржим. Пустила сам да време то одради јер сам знала шта је он и ко је он у себи. Рекла сам себи да ће с временом неке ствари да дођу на своје место и да ћу ја да дођем до њега, а он до мене. Нисам неко ко воли да се ставља у прве редове - рекла је певачица недавно за домаће медије. 

BloombergAdria.com