Извор:Фото: Зоран Јовановић Мачак, Јутјуб принтскрин/Angel Comrade

Прославиле се у "Срећним људима" - цео живот се избегавају

Извор: Нпортал

06.08.2024.

15:09

"ЈА ЊУ ЦЕЛОГ живота избегавам, не знам шта јој је требало да ме узме у уста"

У серији "Срећни људи", једној од наших култних ТВ серија, глумице Ева Рас и Жижа Стојановић годинама су делиле кадар. Биле су комшинице на култном Ранчу проклетих, а ван камера се нису симпатисале.

BloombergAdria.com

 

Еви је 1992. године умрла ћерка, на студијама у Паризу, а неколико година касније понуђена јој је улога у серији "Срећни људи". Жижа се том приликом наводно успротивила њеном ангажману.

BloombergAdria.com

 

Ева Рас је, гостујући у једној емисији, коментарисала колегиницу која се у том периоду такмичила у ријалитију Задруга на Пинк телевизији.

- Ја њу целог живота избегавам, не знам шта јој је требало да ме узме у уста. Очигледно да је она толико саможива и да јој није пало да ћу јој вратити за све то што ме је поткачила. Она сад тамо рони сузе и оплакује своју ћерку, а када сам ја оплакивала своју и када сам је сахранила и када ми је Синиша Павић дао шансу да изађем из те туге, тада је Жижа тражила да ме избаце из серије "Срећни људи", рекла је Ева Рас и открила који је био Жижин аргумент да она добије отказ у серији:

BloombergAdria.com

 

- Њој је сметала моја туга јер како може једно тужно створење које је сахранило своје дете од 24 године да хоће да глуми. Није имала саосећања, људскости нити колегијалности - напоменула је Ева у емисији "Пресс претрес".

Мондо