Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/@levchenkou

СРБЕ ОДУШЕВИЛА ОВИМ ГЕСТОМ: Украјинка лепотом залудела свет

Извор: Нпортал

06.08.2024.

18:47

ПРОФЕСИОНАЛНЕ спортисткиње су без сумње неке од најзгоднијих жена на планети. Ове девојке напорно раде да одрже своја невероватно моћна тела у кондицији, а њихов атлетизам и снага нас инспиришу.

Стога, није ни чудо што је једна лепа Украјинка, атлетичарка са Олимпијских игара, привукла велику пажњу својим изгледом.

Лепа плавуша по имену Јулија Левченко обрадовала је Србију због геста према Ангелини Топић, којим је освојила баш свачије срце и постала још интересантнија.

BloombergAdria.com

 

У дисциплини скок у вис имала је бриљантне наступе, а око њеног врата су већ сијала бројна одличја.

Многи коментаришу да је најлепша спортисткиња коју су икада видели. Висока, згодна, платинасто плава.

"Права барбика", како су је брзо прозвали на такмичењу.

Плавокоса Јулија рођена је у Бахмуту и има 26 година. Веома је успешна у ономе чиме се бави. Још као девојчица показивала је велики таленат и било је за очекивати да ће једног дана постати позната у свету спорта и да неће само лепота бити оно по чему ће је препознавати.

Атлетичарка често дели свој начин живота, као и снимке са својих тренинга на "Инстаграму". Ово јој је трећи пут да представља Украјину, пошто је дебитовала у Рију 2016. пре импресивног осмог места у Токију 2020. године. Левченко познаје укус победе, пошто је у два наврата била шампионка Европе до 23 године и двострука национална шампионка.

Управо је у Београду остварила запажен резултат 2017. године, када је на Европском првенству освојила бронзу. Светско првенство у атлетици донело јој је сребрну медаљу, а 2019. је у Глазгову заузела високо друго место.

Ни приликом преласка у сениорска тамичења није устукнула, иако је, као и многи украјински спортисти, због рата на одређени период спортску каријеру морала да остави по страни.

Након тога Јулија није успела да се окити једним од три најсјајнија одличја, али, како је раније ове године рекла у интервјуу за "Guardian" евоцирајући успонене на почетак рата у својој држави - "није знала да ли ће преживети, а не да ли ће наставити да се такмичи".

(Она.рс)

#Јулија Левченко #атлетичарка Јулија Левченко #Олимпијске игре Париз 2024 вести #Олимпијске игре у Паризу 2024 #Олимпијске игре Париз 2024 #Олимпијске игре 2024. #Олимпијске игре Париз #Олимпијске игре #Олимпијске игре у Паризу