Извор:Фото: АТА имагес/ Принтскрин/Инстаграм/duskotosic

"СПУСТИЛИ ЛОПТУ": Помирили се Душко и Јелена

Извор: Нпортал

07.08.2024.

07:57

БАЛКАНСКА звезда, певачица Јелена Карлеуша и некадашњи фудбалер Душко Тошић, решили су за добробит своје породице реше неспоразуме.

Пар је решио да после шестанест година брака стави тачку на заједнички живот. Све време су комуницирали путем адвоката, а сада су решили да направе споразум због деце око даље тока живота:  

- Целокупна слика у њиховом случају сада добија рам. Обоје су спустили лопту и схватили да од свађе, препирке и јавног препуцавања нема ништа. Са адвокатима су успели да се договоре о расподели имовини, али ту је остао онај људски фактор - међусобна комуникација која није била на завидном нивоу. Не бих да улазим у детаље тог односа, али, колико знам, јавних прозивки или напада више неће бити. Рецимо, Јелена ради скоро цело лето у Црној Гори. Клубови су пуни и Душко је имао разумевања за то, па је са задовољством отпутовао са децом на одмор - прича извор близак пару и додаје:

- Њих двоје у последње време заиста лепо комуницирају. Није да се чују свакодневно, али се договарају о стварима које су им приоритет, а то су пре свега њихове наследнице. Управо због тога су и одлучили да више неће имати епизоде као доскоро, да се јавно свађају и контактирају само преко правних заступника. Јелена ће се убудуће свакако максимално посветити каријери јер планира да одржи регионалну турнеју са великим концертима, па јој додатни стресови нису потребни - закључио је извор за домаће медије.

(Курир)

#Јелена Карлеуша #ВИП #Душко Тошић #Јелена Карлеуша и Душко Тошић #помирење Јелена Карлеуша и Душко Тошић