Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/ slobicadj

"НИСАМ СЕ КАЈАО"; Наш певач признао да је украо парфем

Извор: Нпортал

07.08.2024.

09:51

"ЈА сам само заменио, ставио сам шећерну српску водицу, а узео оригинал"

Певач је изненадио фанове признањем да је украо парфем у Цириху. Није се кајао, али није више ни поновио чин: 

- Обожавам парфеме. Можда ће неко да ме осуди, можда и не, али и да ме осуде баш ме брига. Имао сам једну симпатичну ситуацију када сам кренуо за Швајцарску, и то у периоду пре неких седам-осам година када се појавио онај "Пако Рабан Милион". У том периоду су припадници ромске националности ишли по пумпама и продавали оне шећерне водице, али амбалажа је била оригинал. Ја лепо то купим и на аеродрому у Цириху, ја сам само заменио, ставио сам шећерну српску водицу, а узео оригинал, ставио у торбицу и отишао – испричао је Слоба.

Страх је осетио када је ушао у авион:

- Онда сам се бојао у авиону какав сам малер да ће да кажу: "Стоп, Слобо слећи и враћај парфем" – нагласио је Слоба.

Осетио је олакшање када је стигао кући са парфемом, али није много придавао пажње томе што је урадио: 

- Искрено и нисам се кајао, они имају паре, тај један пафрем који је тада коштао око 100 франака, шта то има везе. Ништа то није било нешто нарочито – додао је Слоба.

Слоба је признао да га је супруга подржала  након што јојје признао "инцидент": 

- Ништа ми није рекла, лепо је мирисала и она и цела кућа. Знате у то време оригинал парфем! – похвалио се певач који је признао да ипак никада више није понављао овај инцидент, нити ће.

Подсећања ради, певач Слободан Ђурковић дошао је до финала у такмичењу "Звезде Гранда" 2013. године, а брзо потом ушао у ријалити програм "Фарма 5" где је заузео друго место.

Публика га је обожавала јер је дете са села и није устручавао да ради послове на имању у Лисовићу. Често је улазио у сукобе са редитељком Јеленом Голубовић.  

(Грандонлине)

#Слоба Ђурковић #ВИП #певач Слоба Ђурковић украо парфем #Слоба Ђурковић Звезде Гранда