Извор:Фото: Профимедиа

СУТРА СЕ ОТВАРА "ЛАВЉА КАПИЈА" Шта доноси знацима Зодијака?

Извор: Нпортал

07.08.2024.

15:45

ЕНЕРГЕТСКО-нумеролошки портал Лавља капија отворен је од 28. јула, али свој врхунац доситже 8. августа и траје све до 12. августа, па је савршен тренутак да се припремите да упијете његову моћ.

Сваки почетак августа веома је значајан за оне који верују у астрологију, нумерологију, моћ манифестовања и закон привлачења јер осмог дана, односно 8.8, наступа у пуној снази  – Лавља капија.

Шта је Лавља капија?

Овај енергетско-нумеролошки портал наводно се отвара када се формира нумеролошки низ 8-8, односно осмог дана осмог месеца у години и сматра се отвореним од 28. јула до 12. августа, с тим што је моћ Лавље капије најизраженија 8. августа.

BloombergAdria.com

Након 12. августа, портал је затворен, али се његов утицај и даље осећа, кажу астролози и нумеролози.

Лавља капија заправо се односи на годишње поравнање између Сунца и Сиријуса, најсјајније звезде на ноћном небу, познате и као α Цанис Мајорис, која се налази у сазвежђу Велики пас.

Шта доноси Лавља капија 8.8?

Овај астролошко-нумеролошки портал припадницима већине хороскопских знакова јача интуицију, а енергетске вибрације ће бити високе, па бисмо могли доживети ослобођење заосталих и негативних емоција.

Очекује се и јачање креативности, као и успостављање хармоније.

Рејчел Стејвис, ауторка бестселера "Сестра таме: Хронике савременог егзорцисте", каже за НY Пост да је важно да се период отворене Лавље капије "поштује, изрази и интегрише" како би се максимално искористио.

– На другој страни портала Лавља капија су снови који се остварују, мењају и расту у позитивном правцу, а сви улазимо у сопствену моћ – али само ако се носимо с нечим што смо избегавали: собом самима – истиче она.

BloombergAdria.com

Како манифестовати током Лавље капије?

Рејчел Стејвис објашњава да, ако желимо да уберемо плодове овог портала, треба да се суочимо са сопственим мраком.

– Постоје два главна духовна аспекта нас самих: наше светло и наша тама. Многи активно избегавају своју таму, игноришу је, потискују или заобилазе тај део себе. То им штети јер не можемо да идемо напред – чак ни у изобиљу – ако не видимо, не разумемо и не интегришемо цело своје биће – наглашава она.

Она је дала и неколико савета за манифестовање током периода отворености портала Лавља капија.

Водите дневник Лавље капије

– Запишите све негативно што сте икада помислили или рекли о себи. Знам да је тешко! Али то је темељан рад неопходан за праву промену. Погледајте све те лажи! Запитајте се – да имам стварно моћ над собом, шта бих заправо мислио? – каже Рејчел Стејвис.

Та вежба је, истиче, још потребнија јер смо у усред ретроградног Меркурса, током ког се преиспитујемо и анализирамо, истражујући приче које нас ограничавају.

Ослободите лавовски бес

– Многи духовни гуруи научили су људе да је бес "ниска фреквенција" и да тама мора да се промени. Али ово није тачно – каже Стејвисова. – Наш бес нас често тера да иступимо, проговоримо и дођемо до моћи. Све ово је заправо високофреквентно!

Како каже, слободно треба да нађемо неко место где се осећамо слободно и безбедно и ослободимо своје емоције.

– Вриштите док не прокукнете и коначно ћете приметити осећања која се крију испод тог беса – саветује она.

Заштитите се

Стејвисова саветује да се клоните људи који имају ниске фреквенције и ремете енергију.

BloombergAdria.com

Хвала, тамо, мој стари пријатељу

Ослобађање није лак посао, а Рејчел Стејвис наглашава да признање и комуникација са сопственом татмом може да буде важан део тог посла.

Неки од тих аспеката личности су вас штитили, помагали вам и тешили вас у прошлости, чак и ако се то сада променило.

(Глоссy)