Извор:Фото: В. Данилов, АТА имагес/M.M.

"УЛАЗИМ У СТАН И ХОЋУ ДА ВРИШТИМ" Болан крах Срђана и Наташе

Извор: Нпортал

07.08.2024.

18:26

ИАКО се никада нису званично венчали, Срђан Тимаров и Наташа Миљковић дуго су важили за један од најзаљубљенијих и најхаризматичнијих парова из јавног живота.

Стога су се многи изненадили када је, пре неколико година, стигла вест о њиховом разлазу.

Бивши брачни пар, а данас најбољи пријатељи, родитељи су дечака по имену Лазар, који је центар њихове пажње.

- У нашем случају било је бола туге, преиспитивања, питања да је он у праву или ја... да је било ега вероватно би све било другачије. Враћамо се на то да не можеш его да ставиш испред љубави која је била велика и оног највреднијег што је из те љубави произишло - детета. Постоји тренутак који никада нећу заборавити, то је онај кад се исељавам из нашег стана. Срђан ми је помогао да кутије са стварима донесем до мог стана, а онда ме је пољубио у образ и рекао: "Ти си много добар човек". Обоје смо сломљени, а ја улазим у стан и дође ми да вриштим - рекла је својевремено Наташа за медије.

- Наташу сам заволео не само зато што је лепотица, што је очигледно, већ што је можда већа лепота њеног бића. Њу је немогуће не волети - испричао је Срђан.

Наташа је том приликом истакла и да су се разводом спасили многих негативних емоција.

- Више немам разлога да се љутим на њега. Разлазом смо се можда спасили фрустрација, неразумевања, посесивности... Не знам у шта би се наш брак претворио да смо остали заједно - објаснила је водитељка.

Даље су наставили одвојеним путевима, али су остали у пријатељским односима. Разлог више да наставе да се поштују јесте и њихов син Лазар, који је ове године завршио основну школу.

Срђан и Наташа уживају у одрастању свог наследника, који гаји огромну љубав према аутомобилском спорту. Родитељи му пружају максималну подршку и с нескривеним поносом говоре о трофејима које дечак осваја на престижним такмичењима, како у земљи, тако и у Европи.

- Прве дане после разлаза проводила сам код Срђана у кући, како би Лазар што мање осетио промену, а увече сам одлазила у свој стан, који се реновирао, да спавам. Кад се тај посао завршио, Лазар је полако почео да прелази. Будући да је био мали, на крају је само осетио да има два стана - рекла је Наташа својевремено за Хелло!.

BloombergAdria.com

- Ја заиста мислим да је Срђан најздравије биће које знам, а надам се да сам и ја ту негде. После одређеног броја месеци или година схватиш да поред себе имаш човека кога ћеш волети до краја живота, са којим си везана, не на исти начин као кад сте се упознали, већ много драгоценији. Заправо, на непроцењив начин - јасна је лепа водитељка.

Имајући у виду блискост коју Срђан Тимаров и Наташа Миљковић и даље негују, не чуди духовита порука коју је водитељка упутила бившем супругу поводом његовог 48. рођендана.

„Да те живцирам још дуго, дуго”, написала је на Инстаграму.

Срђан је одговорио у сличном духу: „Свако носи свој крст... Хвала.”