Извор:Фото: Профимедиа, Shutterstock

4 ЛЕТА СВАКИ ДАН ЈЕО ОВО: Хефнеров кувар открива детаље

Извор: Нпортал

07.08.2024.

20:07

ЏОЗЕФ Реинхарт је годинала кувао у Плејбој вили Хју Хефнера, а сада је за Unilad открио како је било радити за славног шоумена, као и која му је омиљена храна.

Поред њега, било је још осам кувара који су радили пуно радно време у вили, кували су сваки Хефнер оброк и спремали све што су гости желели. Такође су обављали кетеринг за екстравагантне забаве које су се тамо одржавале.

- Иако је имао милионе, волео је да једе једноставне ствари и обично би бирао оброке са менија који је нудио 26 артикала - рекао је кувар.

- Четири године је јео исти доручак, енглески колач. Било га је лако припремити - објаснио је он и додао да их је Хју једног јутра изненадио када је уместо тога затражио кајгану.

- Добро, направићемо кајгану - одговорио му је кувар, помало изненађен. 

BloombergAdria.com

 

Објаснио је да је Хју имао неке специфичне захтеве док је припремао оброке. Сећа се да га је једном прозвао док је секао сендвич и опомињао га да буде бољи. Кувар није желео да наљути свог шефа, па је вредно радио.

BloombergAdria.com

 

- Испекао бих око 20 ћурки дан пре Дана захвалности јер је волео да једе ћуреће батаке. Морао сам да се уверим да ће бар једна од њих бити савршено кувана - рекао је он.

- Хефнер је увек јео своје оброке сам у својој соби, Дан захвалности је био једини дан у години када би ручао са другима - рекао је.

- Ако би отишао да једе у ресторану, ми бисмо припремили оброк и послали га у кухињу ресторана са тачним упутствима како да га послужимо на тањиру - открио је кувар.

- Био је сјајан шеф и због тога нам није било тешко да изађемо у сусрет његовим захтевима - наставио је причу Џозеф и додао да никада није био сведок ситуације да Хефнер "дирне" девојке које су код куће и назвао га „савршени џентлмен“.

BloombergAdria.com

(Индекс.хр)