Извор:Фото: Принтскрин/Инстаграм/aleksandra.ristanovic.83

"ВОЛЕЛА БИХ ДА СЕ ПОЈАВИ НЕКИ ДРВОСЕЧА": Певачица о удаји

Извор: Нпортал

08.08.2024.

07:45

ПЕВАЧИЦА Александра Ристановић учествовала је 2004. године у "Звездама Гранда" заједно са Славицом Ћуктераш, Тањом Савић, Дарком Филиповићем, Немањом Николићем.

После такмичења се повукла из јавности, а недавно је победила на "Сабору народне" музике. 

Без обзира на то што се не експонира, Александра је тражена на "тезгама". 

- Ја имам тај проблем да где год да се појавим, тај зна ко сам. Не могу да продајем причу да сам неки трговац. Не можеш ни да се посветиш свакоме, постоје људи који су се задржали у мом животу да се дружимо, па и да се забаљам са неким. Постоје и они који само прођу уз добар дан и довиђења - почела је она, па додала:

- Замишљам љубав да ме неко воли због мене, а не због тога чиме се ја бавим. Да воли мене као особу, моје врлине и мане, јер када ме тако будеш заволео ја сутра не морам да певам. Може да се деси да одлучим за неколико година да не певам, шта ћемо онда да радимо?

Не обазире се на приче да треба дасе уда, без обзира на то што има 40 година. Иза себе има животно искуство и зна каквог мужа жели. 

- Кад погледам саму себе, можда ја још увек нисам зрела за те ствари... То ће Бог да одлучи уместо мене, да сам се ја питала до сада сам могла пет пута да се удам и да се разведем. Потичем из такве породице, код нас је то тако, једном се удаш и крај - казала је певачица.

- Нисам ја сама зато што ме нико неће, већ не желим да спустим неке критеријуме. Волела бих да се појави неки баја, дрвосеча, да ме подигне овако лагану и да ме однесе. Битно је да сам срећна у својој кожи, ако се удам - супер, ако не, па нисам најгора - закључила је певачица.

Открила је каквог мушкарца прижељкује: 

- Вероватно да имају док не прилазе у том мери, прилазе ми срећно ожењени, разведени или много млади. Мени не приличи да будем са неким ко има 20 година, немам жељу, мој рођени брат је 10 година млађи за мене, он је за мене клинац, иако има 30 година и замисли да ја будем са неким млађим. Пре сам волела да будем са неким ко је старији од мене, али пошто сада имам 40 година више ми не одговора да будем са неким ко је старији или нека моја граница или пар година ниже и то је то - истакла је она за Гранд.