Извор:Фото: АТА имагес/ Инстаграм принтскрин/stefanovamama13

"НЕ БАВИШ СЕ ОНИМ ЗАНАТОМ, ЈЕЛ": Сања поткачила Милицу

Извор: Нпортал

08.08.2024.

08:17

ВОДИТЕЉКА Сања Маринковић није желела да штеди речи када је у питању тренутни вид зараде некадашње кошаркашице Милице Дабовић.

Милица Дабовић зарађује од провокативних фотографија и видео снимака на платформи за одрасле, Онли Фансу. 

Сања годинама води и уређује емисију "Магазин Ин", а важи за једну од водитељки које немају длаке на језику. 

- У Србији шта год да радиш не гледа се твоја суштина, да си мајка - рекла је Милица.

- Не могу да те гледају као мајку кад показујеш доњи веш! Чекај, полако - убацила се водитељка.

- Ми, жене, смо постале полни орган, то је највећа туга. Ако ти треба полни орган да даш на тацни да би хранила дете, докле смо онда дошли... - додала је Сања.

- Полни орган, тако је... Даш себе! - истакла је бивша спортисткиња.

- Рекла си да идеш у кревет у 10, не бавиш се оним занатом, је л'... - казала је Сања потом.

- Још увек (смех) - рекла је Дабовићева.

Милица голишаве фотографије поставља и на Инстаграм, на тај начин навои мушкарце дасе претплате на њеном налогу на поменутој платформи. Сајт је намењен само за пунолетне. 

Милица је једном приликом направила селфи из кревета на ком је позирала гола, док је груди прекрила руком и тако позвала фанове да јој пишу.

BloombergAdria.com

 

- За дописивање спремна - написала је.

Иначе, познато је да бивша кошаркашица и репрезентативка Милица Дабовић на све начине покушава да заради новац. Она се пре две године бавила продајом ношених ствари из њеног ормара.

- Не наилазим на емпатију код будала. Много више има младих девојака и самохраних мајки које ме подржавају него ових који ме пљују. Сада је такво време, да се радујемо туђој несрећи. Не знам зашто им ја бодем очи. Ово што радим је представљено скандалозно, али ја као и увек не марим за то, спојила сам лепо и корисно. Син ми је на првом месту и дубоко сам у улози самохране мајке! Новац је увек потребан, поготово мени која тренутно немам плату као самохрана мајка! Хвала вам од срца, хвала дивним женама што увек имају топле речи за мене - рекла је Милица Дабовић једном приликом за медије.

- Поптуно је смешно кад кажете нови бизнис, то је једна игрица која може да се игра из дана у дан, а и не мора. Тако сам ја назвала то. ОнлyФанс је нешто што ми је донело новац на брзину и нешто што ће остварити моје снове које сам имала и које имам. Планирам ове године да купим кућу. Није то тако сјајно и бајно како сви мисле, нити сам се ја открила како су сви очекивали.. Видећемо докле ће то да траје - рекла је Милица Дабовић за "Блиц" и додала.

- Само сам искористила лепо и здраво, наплатила сам своје тело које носим са стилом и не стидим се ничега.