Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Кика/Бака Прасе, Инстаграм/voyage.mp3

И ОН ИМАО ПРОБЛЕМ СА БАКОМ: Огласио се Војаж о Кикиној смрти

Извор: Нпортал

13.12.2021.

20:26

ЈУТЈУБЕРКА Кристина Кика Ђукић трагично је преминула у 21. години, а многе јавне личности су се оглашавале на ову тему.

Тим поводом сада се огласио Михајло Веруовић, познатији као Војаж, који је такође био жртва сајбер насиља. Бака Прасе снимио је видео и тврди да сајбер насиље није разлог јутјуберкиног самоубиства.

Војаж у једној емисији је говорио о томе како се он изборио са злостављањем које је трпео након сукоба са јутјубером Богданом Илићем, познатијим као Бака Прасе, са којим је и Кика раније била у сукобу.

BloombergAdria.com

- У том моменту мене је цео Балкан замрзео, то је велики притисак и то људи не могу да схвате. Стварно не желим да причам о томе како ми је било. Изашао сам из тога тако што сам имао пар добрих пријатеља и породицу, константно сам разговарао. Тада сам имао девојку Анђелу, она ми је била велика подршка - рекао је Војаж, па је додао да не мисли да је Бака Прасе крив за то што се Кика убила:

- Сви су упирали прстом у Баку Прасета, он стварно јесте направио велики проблем, имао је и драму с њом, стварно је нанео огроман хејт на њу, као и на мене у том тренутку. Али то много је велики терет за њега као појединца, упирати прстом и рећи: "Е, због тебе се то десило", јер постоји милион и један фактор који је утицао на то. Бака Прасе је одлучио да се огласи, тако што је снимио видео у ком је плакао због ове трагедије и објаснио да су он и Кика били у добрим односима у последње време, те да су га њени пријатељи звали и рекли му да не криви себе.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".