Извор:Фото: Профимедиа

8.8. - "ЛАВЉА КАПИЈА" МЕЊА НАМ ЖИВОТЕ: Данас урадите ово

Извор: Нпортал

08.08.2024.

12:17

СНАЖАН енергетско-нумеролошки портал познат као Лавља капија прилика је да из темеља промените све и зауставите низ негативних ствари, догађаја и емоција у животу.

Зашто је Лавља капија ове године посебно важна?

Осми дан августа познат је љубитељима астрологије и нумерологије као један од најмоћнијих у години, захваљујући низу бројева 8-8 и снажном утицају Лава, чија је сезона тренутно у току.

Овај феномен – познат као Лавља капија – сматра се даном који може да означи велики преокрет у животу јер се, верује се широм отвара енергетско-нумеролошки портал.

BloombergAdria.com

Лавља капија је, иначе, отворена још од од 28. јула, а то ће трајати до 12. августа, с тим што је њена енергија најизраженија 8. августа. Међутим, у 2024. овај портал је још значајнији јер је збир цифара у њој (2+0+2+4) број 8, који се сматра изразито снажним у погледу енергије.

У нумерологији, број 8 се види као симбол среће, богатства и позитивне енергије, а када се положи, он представља бесконачност и симболизује бесконачну моћ. Уз то, двострука осмица у датуму 8.8. даје на снази данашњем дану.

Већ смо писали о томе колико је Лавља капија добра прилика за манифестовање, а они који верују у овакве законе универзума кажу да постоји сјајан начин да се искористи овај портал како би се прекинуо низ негативних ствари, догађаја и емоција у животу.

Како искористити моћ 8.8, портала Лавља капија?

Да бисте максимално исцрпели његову снагу, почните тако што ћете разјаснити сопствене снове, жеље и циљеве. Почните са саморефлексијом тако што ћете записати списак ствари:

BloombergAdria.com

Након што идентификујете све ове ставке – односно своје тренутно стање, будуће снове и тежње – визуализујте их. Затворите очи, насликајте менталне призоре онога што заиста желите и усредредите се на њих.

Такође, не заборавите да будете захвални на ономе што већ имате јер је енергија коју пружате она коју ћете и добити заузврат.

После 8. августа, важно је да предузмете праве кораке ка својим циљевима и верујете да ће вам универзум помоћи на том путу.

(Глоссy)