Извор:ФОТО: Профимедиа / Принтскрин Инстаграм cobeliks

"УМАЛО СЕ ПОРОДИХ": Љубила Цобија - сада бодри ватерполисту

Извор: Нпортал

08.08.2024.

19:57

ЈЕЛЕНА броји ситно до свог порођаја што је не омета да прати свог партнера у походу на медаљу у Паризу.

Инфлуенсерка Јелена Николић, познатија као бивша девојка репера Слободана Вељковића Цобија, тренутно је у другом стању и очекује долазак своје прве девојчице са згодним црногорским ватерполистом Немањом Вицом. И док Јелена ужива у трудничким данима, Немања брани боје Србије на Олимпијским играма у Паризу. Ипак, то их није спречило да подрже једно друго, а Јелена се огласила на Инстаграму, насмејавши све својом подршком партнеру.

BloombergAdria.com

 

Наиме, након што су наши ватерполисти победили Грчку у четвртфиналу и тако обезбедили себи сигурно место у полуфиналу на овогодишњој Олимпијади, Јелена се огласила поруком која је све довела до суза од смејања, шалећи се на рачун своје трудноће.

- Кад се сад нисам породила - написала је Јелена, стављајући свима до знања колико ју је победа наших делфина узбудила.

BloombergAdria.com

 

Подсећања ради, у октобру прошле године, Јелена Николић верила се за црногорског ватерполисту Немању Вица, са којим је започела везу након раскида дугогодишње љубави са репером Слободаном Вељковићем Цобијем. Како је нагласила једном приликом објавивши фотографију трудничког стомака, беба би требало да стигне сваког тренутка, с обзиром на то да јој је термин заказан за август.

- Хајде да вас не држим више у неизвесности јер сте ми затрпали инбокс - написала је Николићева и свуда около ставила розе емоџије, алудирајући на то да пар чека девојчицу, а затим открила да је има за бебу већ увелико спремно.

Република