Извор:Фото: Профимедиа

КОНАЧНО СРЕЋА И ЗА ЊИХ: Ови знаци упознаће љубав свог живота

Извор: Нпортал

08.08.2024.

20:45

ОВЕ ЗНАКЕ чекају љубавна изненађења и нова познанства.

Никада није лако да пронађете сродну душу, али током лета које стиже, 3 хороскопска знака ће имати срећу да упознају љубав свог живота. Астролози предвиђају да ће доживети велику промену, нарочито уколико сте прошли кроз тежак период. Ако сте имали посла са раскидима или токсичним партнерима, коначно ће вам се посрећити.

BloombergAdria.com

 

Близанци

Близанци ће се у наредним годинама заљубити "до ушију". Спремни сте да Јупитер почне транцизицију кроз ваш знак. Познат је као планета среће, обиља и експанзије, а посебно се везује за романтичну енергију и успех у љубави. Можете да се радујете доласку лета, јер ће вама донети много више од лепог времена и доброг провода. Близанци који су заузети могу да очекују да однос постане чвршћи и веза много извеснија.

Вага

Ваги долази много љубави, забаве и флертовања. Акценат ће бити на романтичним везама, али могуће је да ће све бити преплетено са пословним односима. Будите нарочито опрезни са старим ранама, могуће је да ће вам се бивши партнер јавити са идејом о помирењу. Не будите брзоплети, присетите се свих негативних ствари кроз које сте прошли у вези.

Немојте се изненадити ако створите познанство у аутобусу, лифту или на неки други, мање уобичајен начин. То ће се вероватно развити у квалитетан однос.

Шкорпија

Један од најутицајнијих транзита, према астролозима, дешава се у Шкорпијиној кући партнерства и брака. Ако сте се надали да ћете се заљубити, очекујте да ће вам се ова жеља ускоро испунити. Они који су већ заузети могу да очекују топле, искрене разговоре са партнером и креирање озбиљних планова за будућност.