Извор:Фото: Принтскрин/Tulsa Fire Department

ПАС ИЗАЗВАО ПОЖАР: Жвакао пуњач, у трену све плануло (ВИДЕО)

Извор: Нпортал

08.08.2024.

21:59

ПАС је ухваћен како је изазвао пожар у кући након што је жвакао пуњач за мобилни телефон

Након пожара који је захватио кућу, откривено је да је криво куче невиног изгледа јер се на снимцима ЦЦТВ-а види како носи преносиви пуњач за телефон у устима и како лежи на душеку на поду и уједа га док га други пас и мачка гледају.

Како су варнице почеле да лете, пас је испустио пуњач на душек.

Душек се брзо запалио и два пса и мачка су виђени како беже у страху. Упркос њиховој збуњености, безбедно су изашли из куће у Тулси у Оклахоми.

- Кућа је знатно оштећена, а два пса и мачка су побегли из куће неповређени кроз псећа врата - изјавили су ватрогасци из Тулсе.

Чудан инцидент се догодио у мају, али је ватрогасна служба Тулсе поделила видео ове недеље како би указала на опасности.

Иако нико није повређен јер чланови породице нису спавали, а кућа је спасена, "исход је могао бити много гори", рекао је портпарол ватрогасне службе Енди Литл.

- Када се ова енергија неконтролисано ослобађа, може произвести топлоту, производити запаљиве и токсичне гасове, па чак и довести до експлозија - рекао је Литл за CBS News.

- Ови инциденти могу настати због различитих разлога, као што су излагање екстремној топлоти, физичко оштећење батерије, прекомерно пуњење или чак коришћење некомпатибилне опреме за пуњење - упозорио је он.