Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/jokic.natalija, Профимедиа

ТЕЖАК ПОЧЕТАК "Признао сам јој емоције, одговор НИСАМ добио"

Извор: Нпортал

09.08.2024.

07:57

НИКОЛА Јокић оставио је душу на терену у утакмици Србија-Америка на Олимпијским играма у Паризу, иако смо целу утакмицу водили, у последњој четвртини, Американци су успели да нас поразе.

Никола Јокић, који је три пута освојио МВП титулу у НБА лиги, уз себе има велику подршку у виду породице, а његова супруга Наталија, са којом чека друго дете, уз њега је од средње школе.

Николин весели дух и смисао за хумор, али и шарм били су кључни да пре више од десет година када је упознао своју садашњу супругу, лепу Наталију Јокић, раније Маћешић. Њих двоје су се упознали још током средње школе, а он је једном приликом објаснио и како се то догодило.

- Упознали смо се 2013. преко заједничких другара. Моје друштво и ја смо излазили у кафић који је радио до поноћи, а кад би се затворио, седели смо на клупи испред. Једне вечери смо били само нас двојица и онда је дошла и Наталија. Допала ми се чим сам је видео, али нисам јој то одмах рекао, већ смо се дружили наредних пола године, можда и дуже. Све то време сам скривао емоције. Кад сам јој први пут рекао да ми се свиђа, нисам добио никакав одговор. Мудро је прећутала - сетио се он.

Николина супруга је одувек планирала да крене пут образовања. Упркос чињеници да је била у дугој вези са познатим кошаркашем, она није запоставила студије. Наталија је у Америци дипломирала психологију на Метрополитан Стејт универзитету.

У периоду када су започели везу, Никола је играо у Србији, у клубу Војводина Србијагас, док је Наталија уписала студије у Америци.

- Ишао сам у средњу економску школу, а Наталија је требало да пође за Америку, већ је била уписала психологију на “Семиноле Стате Цоллегеу”. И буквално два месеца пошто смо почели да се забављамо, она је отпутовала”, испричао је кошаркаш својевремено. Када је она отишла на школовање у Америку, Никола је пожелео да батали кошарку и крене за њом. Тамо су отпочели заједнички живот и од тог тренутка Николина каријера креће узлазном путањом. Никола је убрзо потписао за Денвер, а Наталија му је била велика подршка и у лепим и у тешким тренуцима. Венчали су се 2020. године у родном граду кошаркашког репрезентативца Србије, Сомбору. Венчање је било затворено за јавност и само одабране званице могле су да присуствују црквеном венчању. У септембру 2021. добили су ћерку којој су дали име Огњена, што би у преводу значило “ватрена”.

Никола је наставио да ниже рекорде откако је постао отац. Иначе, због велике разлике у висини многи их пореде са дивом и палчицом, а за оне који не знају Никола је висок 213 цм, док је Наталија једва нешто више од 170 цм.

BloombergAdria.com

Ипак, чини се да им разлика у висини нимало не смета, већ граде љубавну причу на којој би им позавиделе многе познате светске звезде. Наталија воли моду, филмове, веома је свестрана личност, али не воли да њихову интиму износи у јавности. Током свих ових година она се трудила да сачува породичну идилу, мир и благостање и чини се да је у томе и успела. Она само повремено подели неке фотографије на друштвеним мрежама захваљујући којима можемо да видимо како Наталија, Никола и њихова мезимица проводе време уживајући заједно у прелепом породичном окружењу.

BloombergAdria.com

БУРМУ ВЕЗУЈЕ ЗА ПЕРТЛЕ НА ПАТИКАМА

То што је забрањено не значи да је немогуће. Како кошаркаши не смеју да носе прстење на терену, Никола је пронашао начин да своју љубав према супрузи показује и на терену. Његова венчана бурма је увек везана заједно са пертлама. Још једном је показао колико је посебан, али ипак, није сам дошао на ову идеју. Јокић је једном приликом рекао да је овај трик видео код једног од саиграча док је још био у Србији, а кад је бурма уз њега, он наводи да тако увек има осећај да је породица поред њега док игра.

(Блиц)