Извор:Фото: Профимедиа, Инстаграм принтскрин/bogdanbogdanovic

"ОН ЈЕ И ДАЉЕ ДЕТИЊАСТ": Ко је Бојана - Богданова сестра?

Извор: Нпортал

09.08.2024.

11:53

ПОПУЛАРНИ кошаркаш свестан је колико се његова сестра жртвовала и на томе јој је захвалан, а она је данас његова десна рука.

Приватни живот Богдана Богдановића, капитена кошаркашке репрезентације Србије, увек интересује јавност, али је популарни Боги обично тајновит и труди се да врати разговор на свој спорт.

Посебно је он мистериозан и ћутљив када је реч о актуелној партнерки и, уопште, љубавном животу, који крије као змија ноге, али су медији упркос томе сазнали за неколико веза Богдана Богдановића с познатим девојкама.

Међутим, када је тема породица, кошаркаш је много причљивији, а не крије ко је једна од особа којима је највише захвалан на подршци и љубави.

У питању је његова сестра Бојана, која је због брата отишла на другу страну Атлантског океана и дала све од себе да му помогне да се прилагоди на живот у Америци. Тако је кошаркаш био максимално фокусиран на тренинге и даљи развој свог талента, док је његова сестра била уз њега, а она му је таква подршка била од малих ногу.

– Увек смо били заједно током школовања. Била ми је дуго обезбеђење од свега, бранила ме је од свих, много је јака, имам у њој невиђеног пријатеља – истакао је Богдановић.

Како је открио, Бојана је дошла у Америку без могућности да ради јер још увек није имала ни потребно образовање ни искуство.

– Студирала је на Сакраменто стејту, са мном је у Америци. Она се одрекла свог дела живота да се посвети мени. Прву годину након пресељења тражили смо шта ће да ради, али без предзнанја и дипломе неког њиховог колеџа није могла да дође до конкретног посла или искуства – нагласио је захвални кошаркаш.

Бојана се потом усредсредила на своје школовање, а Богдан истиче да му је сестра значила и зато што му је омогућила да упозна неке људе.

– Тада смо решили да лагано заврши студије. Жртвовала је годину дана свог живота, посветила се мени, помогла ми око организације и живота горе, да се прилагодим. Невероватан је то културолошки шок, промена средине разлог је зашто многи тамо постану асоцијални. Самотњачки живот је то горе. Бојана је одиграла важну улогу спојила ме са неким људима – рекао је у једном интервјуу наш капитен.

Како су медији раније писали, Богданова сестра веома је ангажована у вођењу његовог кампа и фондације, а млади Богдановићи веома су посвећени хуманитарном раду и подршци малишанима који сањају да ће једног дана бити као Богдан.

Бојана Богдановић је недавно у емисији „Око” описала свог брата као "детињастог" и "као неки Петар Пан". Признала је да није пропустила ниједну утакмицу славног брата, показујући колико је посвећена подршци његовој каријери.

- Бодган је и даље детињаст. То ми се баш допада код њега. Он је као неки Петар Пан и ужива у томе – рекла је недавно у емисији „Око” Бојана Богдановић и признала да није пропустила ниједну утакмицу славног брата.