Извор:ФОТО: Принтскрин Инстаграм devojka_sa_krilima

Лопов покушао да опљачка Девојку с крилима (ВИДЕО)

Извор: Нпортал

09.08.2024.

16:43

СНИМАК Дејане Брчко навео је многе на додатно размишљање.

Снимак који је на Инстаграму поделио Марко Нежић, партнер Дејане Бачко, познате као Девојка са крилима, уплашио је многе, али и привукао велику пажњу људи на овој мрежи. Док она безбрижно иде улицом, носећи кесу, с леђа наилази лопов с фантомком који јој је отима. Међутим, брза реакција њеног момка Марка поштедела ју је великог стреса. Марко се није премишљао ни тренутак, већ је потрчао за пљачкашем и успео да поврати Дејанину кесу, а затим јој ју је донео и лепо уручио.

Међутим, како се испоставило, то није било ништа значајно, већ је паратеквондо шампионка кренула да баци смеће, за које је лопов мислио да је нека куповина. Дејана се упутила ка канти за смеће и бацила је кесу, отворивши ногом, као да се ништа није догодило.

Наравно, иза свега тога стоји шала, односно глума. Они који су погледали видео сложили су се да је ово снажна порука да упркос свему треба реаговати као човек, без обзира на то што спортисткиња није носила ништа вредно.

- Није важно, урадио је праву ствар.

- Суштина је наставити и даље да реагујемо хумано колико год је могуће.

- Најјачи сте!

- Јој сузе ми иду!

- Е џаба је вратио.

- Марко ти си врло савестан и пажљив човек

- Ова девојка је феномен, не само да би трчала него би га претукла једном ногом, врх је, волим је - били су неки од коментара.

Марко и Дејана су пар који је изузетно праћен на друштвеним мрежама. Иако Дејана има инвалидитет јер је рођена без руку, показала је више пута и својим примером надахнула све, да је могуће све урадити када постоји велика снага воље. Она на мрежама често објављује свакодневне активности, показујући да јој ама баш ништа није тешко, посебно када се тиче њене и Маркове ћерке Ларе, око које ради редовно све послове, као и свака друга мајка.

Пар са својим пратиоцима дели разне савете, праве вредности, а овим видеом је послао снажну поруку, успут насмејавши многе, да је важно имати инстикт за помоћ каква год да је ситуација. 

Република