Извор:Фото: Википедија / Профимедиа

Ко ће да наступа на затварању Олимпијаде?

Извор: Нпортал

09.08.2024.

19:54

У НЕДЕЉУ ћемо се и званично опростити од Олимпијских игара у Паризу.

Пре две недеље, односно 26. јула смо имали прилку да испратимо отварање Олимпијских игара у Паризу, а сада ћемо се у недељу, 11. августа, званично опростити од овог празника спорта. Затварање Олимпијских игара, како већ доликује, биће и у знаку следећег града домаћина – Лос Анђелеса.

На церемонији затварања Олимпијских игара наступаће Снуп Дог, Били Ајлиш и рок група Ред Хот Чили Пеперс. Сваки од ових извођача представиће различит део богатог културног наслеђа другог најмногољуднијег града у Сједињеним Америчким Државама, а они ће промовисати Олимпијске игре у Лос Анђелесу 2028. комбинацијом већ снимљених и живих наступа.

Затварање Олимпијских игара укључиће и вратоломију Тома Круза, налик онима које је правио за потребе филмског серијала "Немогућа мисија“.

Подсетимо, на отварају Олимпијских игра наступала је Леди Гага. Она је наступ започела песмом "Мон труц ен плумес" са којом је Зизи Жанмер наступала 1961. године управо на истом месту.

На крају вечери се појавила маестрална Селин Дион, која је после четири године пустила свој глас са Ајфеловог торња. Она је свој наступ започела песмом на франскуском језику од Едит Пјаф "Химна љубави" а за велики повратак одлучија је да обуче креацију за памћење. Наиме, она се појавила у дугој и уској белој хаљини која је цела украшена кристалима и цирконима.