Извор:Фото: АТА имагес/П. Милошевић

БУДИ СЕ ПРЕ СВИТАЊА: Вељко покренуо приватни бизнис

Извор: Нпортал

10.08.2024.

08:32

НАСЛЕДНИК Светлане Цеце Ражнатовић , Вељко Ражнатовић је са супругом Бојаном и три сина Беооград заменио мирним Тителом у коме су саградили своју породичну оазу.

Вељка осим што већина зна као боксера, зна да и живи у Тителу и да је тамо започео приватни бизнис: 

- Чим се вратим у Тител, враћам се у нормалу. Лежем да спавам између 21 и 22х, будим се око 4:30. Навикао сам да се тамо будим пре свитања, док у Београду то не могу. Када бих имао петла, ја бих будио њега, али имам само кокошке носиље. Једем само оно што сам узгајам, то је доста здравије и за децу. То је било на женину иницијативу. Таст ми гаји пилиће, а ја прасиће, имамо своју фарму. Не недостаје ми Београд, ни мало. За мене је много боље село, а Тител је стварно прелеп. Уживан на реци, у дивљини, брду... Не волим гужву, саобраћај, нисам такав. Притом, на 20 минута сам од Зрењанина, а на 50 од Београда, тако да сам близу - рекао је он, па открио како су га прихватили житељи Титела:

- Комшије су ме прихватиле савршено, нисам једини који је из Београда дошао у Тител, веровали или не. На југу су људи другачији, на пример у Житорађи, а овде људи гледају своја посла. Не кажем да су људи на југу лоши, али су топлији. Домаћини су и једни и други, поздраве те када те сретну и једни и други, али су у Тителу људи хладнији - реко је он у "Лаганом поткасту".

Млади боксер открио је да ли ће доћи и четврта беба у њихову породицу: 

- Сад ћу мало да паузирам... И овај трећи је дошао тотално непланирано - навео је он.

Потом је дао и коментар за музику његове мајке, Светлане Цеце Ражнатовић: 

- Њену музику слабо слушам, али волим све песме, наравно. Све их знам. Мислим да знам више њених песама него она, али да је слушам код куће или на слушалицама, не радим то. То што не избацује музику већ неко време је доказ колики је перфекциониста. Она не би избацила нешто што није квалитет, то нема шансе. Кад буде изашао нови албум, то ће бити лудило. Не знам кад ће, надам се што пре - истакао је Вељко Ражнатовић у једном подкасту.