Извор:Фото: АТА имагес, Профимедиа, Јутјуб принтскрин/Lovac Na Ukuse
ЈАГЊЕТИНА ПО КАРИЈЕВОМ УКУСУ Шта је потребно за добро печење
10.08.2024.
14:25
КОШАРКАШКА репрезентација Србије освојила је бронзану медаљу на Олимпијским играма у Паризу након што је савладала селекцију Немачке резултатом 93:83.
Како су се низали добри резултати кошаркаша, тако се на друштвеним мрежама појављују занимљиви снимци у којима су главни јунаци управо бронзани из Париза.
Управо се један такав снимак појавио на друштвеним мрежама, а протагониста је селектор Србије Светислав Кари Пешић. У питању је исечак из емисије у којој је српски стратег био гост, а говорио је о најбољем начину за спремање јагњећег печења.
Пешић је у видеу открио неколико кључних ствари и трикова које се не смеју заборавити код спремања јагњетине.
- Јагње мора да буде из Пирота - започео је Светислав Пешић са својим добро познатим јужњачком нагласку и наставио:
BloombergAdria.com
- Добро печено и посољено да ти зуби утрну. Једе се с прсти и мора да буде сецкано на квадратни парчићи. Заборавио сам лук и морају да буду припремљени хладни шприцери. Розе са содом - каже селектор кошаркашке репрезентације Србије у снимку који је поново постао виралан.
Погледајте легендарни снимак:
Подсетимо, Светислав Пешић је одиграо велику улогу у развоју немачке кошарке. Био је селектор тима Немачке који је 1993. освојио европско злато.
Како је и сам на конференцији за медије прошле године подсетио – његова породица и даље живи у Немачкој.