Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/monique_jeremiah_model, Профимедиа

БИЗАРНО: Жена издаје половину кревета и ОДЛИЧНО зарађује

Извор: Нпортал

10.08.2024.

15:08

"ОВО је решење за оне који су навикли да имају некога поред себе док спавају", наводи она

Када живот постави нове изазове пред нама, који нам могу отежати животну ситуацију, на разне начине покушавамо да им  измакнемо. Управо тада, некима се "роде" несвакидашње идеје како зарадити више новца и извући се из тесне ситуације.

Моник Џеремаја је доспела у ситуацију када јој је новац био потребнији него икад и то у времену када је "свет стао" за време коронавируса.

Наиме, Моник је рекла како су то тренуци у ком једноставно човек мора бити досетљив и "креативан", а затворена у свом стану, није имала пуно избора него да размишља "изван ситуације". Угледала је свој брачни кревет у ком сама спава и решила да је та друга половина кревета њен потенцијални извор прихода. Убрзо, почела је да издаје половину кревета и да тако финансијски стане поново на своје ноге.

Више о томе говорила је у интервјуу, када је описала да је издавала своју половину кревета за 631 долар месечно и да ју је то "спасило". Како наводи, ово сматра савршеним решењем за оне који се осећају усамљено и који су сиромашни.

- Исто је као када спавате у соби са два кревета, само што делите душек. Ово је такође решење за оне који су навикли да имају некога поред себе док спавају, али и да имате ви друштво - рекла је Моник из Аустралије.

Ово јој је помогло да коначно започне каријеру коју је желела и да почне своју агенцију за моделе.

Но, иако може да сакупи поене за сналажљивост, ипак је ово одлука која и није за свакога. Кад се боље размисли о томе, да ли је решење довести у кревет било кога непознатог и какве то хигијенске ризике губи из вида? Иако она наводи да је "имала срећу" па је прва особа која је изнајмила половину кревета неко ког она познаје од раније и да је прижељкивала да изнајмљују само жене, она такође наводи да се у "очајничким временима" не би бирала.

Додаје и да ко год да је био ту "леђа о леђа" са њом, знао је да не тражи било каквог партнера или емотивне везе, наводи "Brightside".

(Она.рс)