Извор:Фото: Профимедиа, Инстраграм принтскрин/joelembiid

ГОДИНАМА СЕ ДОПИСИВАО САМ СА СОБОМ: Лажна веза кошаркаша САД

Извор: Нпортал

10.08.2024.

15:19

ИАКО је било очигледно да се НБА звезда шали, певачица никада није помињала његове покушаје да јој привуче пажњу, док су њене профиле на друштвеним мрежама преплавили насртљиви коментари његових фанова, па се многи питају да ли јој је било шта ту било смешно.

Кошаркашка репрезентација Сједињених Америчких Држава има прилику да освоји 17. златну медаљу на Олимпијским играма, будући да ће се у финалу борити против Француске, домаћина овогодишњих ОИ.

BloombergAdria.com

Када је реч о публици у Србији, највероватније чувени "дрим тим" неће уживати велику подршку након полуфинала у ком су Американци у последњим минутима преокренули утакмицу и оставили наше играче да се боре за бронзу.

И понашање појединих кошаркаша Америке иритирало је гледаоце, а међу најзапаженијима је Џоел Ембид, играч из Камеруна који наступа за САД, који је приредио неколико непријатних ситуација, попут симулирања интимног односа након победе.

Ембидов пут до "тима из снова"

У сваком случају, Ембид је кошаркаш завидних вештина и неко ко је прешао велики пут док није доспео до "тима из снова". Рођен је у Јаундеу, у Камеруну, као дете војног лица, а тренирао је одбојку и фудбал пре него што је пронашао себе у кошарци.

Откривен је у једном кошаркашком кампу у Камеру, после чега се са 16 година преселио у Америку и посветио се томе да постане професионални кошаркаш.

Драфтован је 2014, а до сада је наступао само за Филаделфију севентисиксерсе. Иако је могао да игра и за Камерун и за Француску, одабрао је САД јер, како каже, жели да освоји медаљу за свог сина, који је рођен на америчком тлу.

Ембид је од 2018. године с бразилском манекенком Ане де Паулом, с којом је 2020. добио сина, а пар се венчао у јулу прошле године.

Међутим, годинама се његово име доводило у везу с једном добро познатом лепотицом – Р'н'Б сензацијом Ријаном.

Какав је однос Ембида и Ријане? Не постоји. Али...

Ембид је неко време био врло активан на друштвеној мрежи Твитер, данашњем Иксу, на ком је 2014. јавно поручио Ким Кардашијан да жели да му она пошаље приватну поруку. Потом јој се извинио јер је у међувремену сазнао да је удата, па написао:

– Најновије вести: Прелазим с К.К. на Ријану.

Ембид је потом позвао певачицу да изађу на вечеру у један познати ресторан, а одговор, макар јавно, није добио.

Кошаркаш је наставио да "твитује", а  испрва нико није био сигуран да ли се шали. Писао је како му извори кажу да Ријана разматра његову понуду, да ће се певачици сигурно свидети што он говори француски, како планира да се обуче, да слуша Ријанину песму...

Објавио је "фотошопирану" Ријанину фотографију у његовом дресу, убацио њу на своје фотографије с вечере и утакмице и написао још много твитова на ову тему.

У једном тренутку је поручио да су глупи сви који мисле да је озбиљан, али је настављао, па је тако објавио фотографију на којој седи сам у ресторану и написао да је на породичној вечери с Ријаном, да га је она фотографисала, да ју је сањао, да ју је заволео као сестру, а у једном тренутку је рекао и да је "покушао да 'смува' једну познату девојку, а она му је рекла да дође кад буде Алл-Стар".

Све ово је трајало годинама, а његови обожаваоци су јој на друштвеним мрежама слали коментаре да мора да изађе с њим, да му да шансу, питали је зашто не жели да има посла с Ембидом, зашто се не огласи, шта мисли о свему... Ријана је, међутим, наставила да игнорише ову причу, а иако је било јасно да се кошаркаш шали, многи су бринули како то све утиче на певачицу, која ничим није показала да јој је његова шала забавна.

У сваком случају, Ембид је постао Алл-Стар 2018, а када га је новинарка на терену питала има ли неку поруку за извесну девојку која му је рекла да се врати кад буде Алл-Стар, рекао је да, пошто раније није хтела ништа с њим, "мисли да мора је пропусти и пређе на неку другу".

Медији су пренели како је кошаркаш "одбио Ријану", али је лепотица с Барбадоса и даље остала нема. 

(Story)