Извор:Фото: Зоран Јовановић Мачак. Профимедиа

ЕПСКА СЦЕНА: Због кога је Богдановић умало "испалио" шеика?

Извор: Нпортал

11.08.2024.

12:31

ДОДЕЛА медаље кошаркаша Србије након финалног меча ће остати као један од култних момената српске спортске историје. Нема играча који није остварио свој тренутак о ком се препричава, али неки од њих су се у потпуности истакли.

Један од тих момената је када Богдан Богдановић чека уручење признања од шеика, не види га и комуницира са неким у публици. Вања Маринковић га са стране ћушка да покупи ту награду, а он и даље не види шеика.

BloombergAdria.com

Моменат када је приметио да само њега чекају, на фаци се могао види благи осећај кривице, али само један ратак моменат након чега је уследио широк осмех. Просте цела сцена је епска.

Међутим, многи се питају ко је била особа у публици, а сада смо и добили одговор, реч је о популарном француском глумцу Омару Сију, који је славу добио кроз улогу у филму "Недодирљив".

Омар Си је познат као страствени љубитељ спорта и велики присталица фудбалског клуба Олимпик из Марсеја. Потиче из породице имиграната са Западноафричког континента – његов отац је пореклом из Сенегала, а мајка из Мауританије.