Извор:ФОТО: Принтскрин Инстаграм dusan.mandic3 / Профимедиа

СРЕДЊОШКОЛСКА ЉУБАВ: Ко је супруга Душана Мандића?

Извор: Нпортал

11.08.2024.

15:19

ДУШАНУ МАНДИЋУ је највећа подршка супруга Слађа, а њихова љубавна прича никога није оставила равнодушним.

Слађа и Душан 12 година су у љубави, а пар има двоје деце - ћерку Ленку и сина Огњена. Када су се упознали, у једном београдском ресторану, Слађа је ишла у средњу економску школу, а Душан у гимназију.

Љубавна прича Душана Мандића савршено је функционисала, а пред првим великим тестом нашли су се 2015, када се ватерполиста преселио у италијански градић Про Реко, који је славу стекао по успесима истоименог ватерполо клуба.

Спортиста је једном приликом открио како функционише љубав на даљину.

- Током протекле године Слађа је често долазила у Италију. Код мене је проводила и по месец дана. Будући да заједно студирамо ФОН, веома много ми помаже око факултетских обавеза - рекао је он тада.

- Стигао сам у Београд неколико дана пре предвиђеног термина за порођај. Мој клуб Про Реко је отишао на припреме у Америку, а ја сам на сву срећу добио неколико дана слободно. Бринуо сам да ли ћу стићи на време, међутим Ленка се родила тачно у термину. Смењивале су ми се сузе и смех. Пресрећан сам што сам имао прилику да присуствујем порођају јер осећај је предиван и то је нешто што се целог живота памти.

Блиц