Извор:Фото: Фејсбук Srdjan Grujicic / Профимедиа

Кошаркаши још пре ДВА месеца заказали ПРОСЛАВУ медаље

Извор: Нпортал

11.08.2024.

15:38

НАШИ КОШАРКАШИ су славили бронзу, те су у центру Париза направили спектакл, али и сцене за памћење.

Српски кошаркаши су у Паризу приредили незаборавну прославу поводом освајања бронзане медаље на Олимпијским играма, а једна од најупечатљивијих сцена била је њихово весеље у локалу "Цафе Роберта", у центру града.

BloombergAdria.com

 

Атмосфера је била изванредна, о чему сведоче бројни снимци који се шире друштвеним мрежама.

И док се снимци шерују уз вероватно никад духовитије коментаре и описе људи, сви се питају ко је човек који је певао нашој репрезентацији и атмосферу довео до врхунца?

Како преноси Телеграф, реч је о певачу Срђану Грујичићу, који је био задужен за музику током прославе, као и Санел група маx, бенд који је све испратио.

BloombergAdria.com

 

Срђан је за медије поделио своја искуства са незаборавне свирке, те нагласио колико му је јучерашњи дан био посебан.

- На прослави је било сјајно! Видели сте на снимцима... Играчи су ме позвали преко заједничких пријатеља још пре два месеца. Већ тада су планирали прославу ако освоје медаљу, само смо чекали да видимо од каквог материјала ће бити (смех) - започео је Срђан.

BloombergAdria.com

 

На снимцима се јасно види и да момци нису штедели кад је чашћавање музике у питању, а Срђан на то каже:

- Бакшиш је за мене секундарна ствар, постоји нешто вредније од бакшиша, од свега, а то је заједништво које сам видео код њих, ту срећу, ту радост... Много је вредно бити међу њима и делити радост!

Срђан је открио да му је ова свирка једна од најдражих.

- Ја сам иначе професор на париском Конзерваторијуму, бавим се озбиљном музиком и свирао сам заиста многим великим именима, од председника до краљева, али међу омиљенијим "свиркама" била ми је ова јуче - рекао је Срђан.

У једном тренутку Никола Јокић је загрлио певача и заједно са њим повео песму "Проклета је Америка и злато што сја" коју пева Бобан Здравковић, а сви су га пратили са одушевљењем.

На једном од снимака који круже мрежама, могли смо да видимо да су наши момци у потпуном "трансу" након још једне у низу песми Баје Малог Книнџе, "Псовали су мени попа"... Али када је "затрештала" песма "Птицо моја, бијели лабуде", сви наши играчи су готово у истом тону кренули да је певају.

Посебно је емотивно изгледао наш Никола Јокић, који је у том моменту већ био скинуо мајицу са себе, а потом је подигао и руке увис и запевао.

курир.рс/телеграф