Извор:Фото: АТА имагес/Принтскрин/Инстаграм/slobaradanovic

ТУЧА У ЦГ ЗБОГ СЛОБЕ: "Што си дошао на мој наступ?"

Извор: Нпортал

11.08.2024.

21:27

ПЕВАЧУ није био јасно зашто је дошао на његов наступ да би га провоцирао.

Слободан Радановић доживео је велику непријатност на наступу у Црној Гори кад је избила општа туча због тога што је певао родољубиве песме које је публика од њега и тражила, али и због тога што је момку из публике показао три прста скупљена у знак крста.

BloombergAdria.com

 

- Слоба је дошао тачно на време. Био је одлично расположен и направио је -сјајну атмосферу. Додуше, све до једног тренутка. Проблем је настао кад је отпевао песму "Идем преко земље Србије". Тад је неко из публике почео да га вређа и понижава. Он је прекинуо да пева и, као што се види и чује на снимку, размишљао је шта да ради и како да реши ситуацију с момцима који су правили проблем. Они су Црногорци и сметало им је то што Радановић пева усред Никшића - испричао је извор.

Како се може чути на снимку, пале су увреде између певача и једног момка.

- Што си дошао, друже, ако тражиш да ти ја поп***м к***ц? Што? Ја да ти поп***м к***ц, а? - чује се на видео-клипу, на коме се види и да се певач расправља с неким из публике док се све време иза њега чује бенд који свира.

Према причи другог извора, поред тога што им је сметала ова песма, до препирке је дошло и због тога што је поменути момак дигао два прста док је Слоба певао "Иванова корита", а певач му је на то одговорио са три скупљена прста (у облику крста). Потом је младић из публике упитао Слобу да ли то њему показује, на шта је он одговорио потврдно, па је уследио дијалог са снимка.

Неколико тренутака касније, Слоба је послао момка из обезбеђења да младића изведе с наступа, због чега је дошло до међусобне туче између две групе момака, па су тако у једном тренутку летели и столови и столице, док су девојке панично бежале како не би извукле дебљи крај у тучи на Слобином наступу.

BloombergAdria.com

Убрзо су снимци туче и Слобиног препуцавања с непознатим младићем постали вирални и на друштвеним мрежама корисника из Црне Горе, а већина њих је била против Слобе и његовог избора песама за наступ у Никшићу.

- У Никшићу пева Слоба Радановић и то пробао четничку, али Црногорци пребили и обезбеђење из Ниша и прдошане и није се певало! Није ово српско легло, но је ово Монтенегро, мој Слобице, па догодине! Нека доведу нормалне певаче, а не ове провокаторе, па неће бити проблем! Нека се прдошани појачају за следећу свирку и нека поведу попа за срећу! Дрипац неваспитани! Браво за нормални Никшић! Никшићани обично лепо дочекају свакога, али ако си дошао да машеш са три прста, да кличеш Косову и да провоцираш, онда прти! Лемимо четнике где стигнемо! - само су неки од коментара на Иксу.

Иако је доживео непријатност, Слоба се на Инстаграму захвалио публици која је дошла да ужива.

- Хвала од срца свима који су се синоћ с нама дружили у Никшићу! Волим вас - био је јасан певач.

Курир