Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/AmiG Show

Бобан објаснио зашто га последњих година нема у медијима

Извор: Нпортал

12.08.2024.

09:39

ПЕВАЧ Бобан Здравковић постао је веома популаран деведесетих, одмах после распада Југославије, када је на овим просторима завладао турбо-фолк. Сви се сећају Бобанових хитова „Маракана“, „Лагала ме једна Маја“, „Не долази у мој сан“, „Птичица“, али њега већ дуго нема у јавности.

Током осамдесетих овај Нишлија издао је неколико успешних албума, а 1986. године на албуму "Клинка" освануо је мегахит "Не долази у мој сан", који и данас на наступима изводе његове колеге.

И током деведесетих наставио је да ниже хитове као што су "Циганима срце даћу", "Погледај у небо", "Лагала ме једна Маја", "Маракана"...

Његов најјачи адут био је његов осмех и шарм, а када је 2007. године приказан анимирани филм "Џет сет" у ком је са Сејом Калачем имао главну улогу, Здравковић се љубазно захвалио аутору филма.

BloombergAdria.com

 

Последњих година Бобана ретко можемо видети на телевизији, осим ако презентује неку нову песму, јер од музике није дигао руке. И даље је врло тражен како у нашој земљи, тако и у целом региону и најчешће пева на приватним весељима.

Екипа "Премијере" посетила је његов наступ у престоници, а ево како данас изгледа.

BloombergAdria.com

 

- Нисам у медијској илегали, то је моја природа, појавим се кад има нешто интересантно. Избацио сам песму "Ритам југа", више ћемо се дружити. Пуно ми је срце кад наступам у Београду, драго ми је увек да се сретнем са драгим људима.

Бобана Здравковића одувек је посебно волела бугарска публика, па последњих година често тамо наступа и снима песма за њихово тржиште.

(Курир)