Извор:Фото: Shutterstock

"Ево ШТО сам му пеглала кошуље СВАКИ дан, а ишао је НА ЊИВУ"

Извор: Нпортал

12.08.2024.

18:56

"Те боре око очију нису увек биле тамо."

Пеглала је сваког дана одећу свом супругу који је радио као фармер, на њиви. Чудило је то њиховог унука јер је сматрао да је то беспотребно јер се одећа ионако брзо испрља. Испричала му је зашто то ради и била је то велика лекција за њега. Др Бо Брок, који је власник ветеринарске клинике у Америци и аутор књиге "Цроwдед ин тхе Миддле оф Ноwхере", хумористичне Љприче о сеоској заједници у Тексасу, поделио је са свима дирљиву причу.

Имао је 13 година када је питао своју баку зашто сваког дана пегла одећу свом мужу који одлази на поље у радничкој одећи и притом не виђа било кога другог осим њих двоје и неколико фармера. Оно што му је рекла, никада није заборавио.

- Он је најлепши мушкарац ког је Бог икада створио. Он је мој најбољи пријатељ и љубав живота - испричала је и напоменула да је увек желела да њен муж изгледа лепо и уредно јер "никада се не зна ко може да га сретне".

Након тога Бо, који је тада био тинејџер, посматрао је свог деду и размишљао о бакиним речима. Није му изгледао као "најлепши мушкарац на свету", како је рекао - године су га узеле под своје. "Носио је наочаре превелике за своје лице, али њему је једино важно било да кроз њих добро види све што га занима", додао је.

Питао је баку, вођен дечјом радозналошћу, како то да она свог мужа сматра најлепшим. Бака се "толико смејала да је изгледала на трен као девојчица".

- Те боре око очију нису увек биле тамо, а сећам се и када је имао праве зубе. Он има најлпше плаве очи које сам икада видела. Потпуно су исте боје као небо непосредно пред залазак Сунца. Цело његов лице блиста када се смеје, а глас му је толико смирен и раскошан да сви у девет округа желе да га чују када говори. Желим да се осећа лепим. Сваки дан пеглам његову одећу јер сам се због њега све ове године осећала лепом. Он је човек вредан поштовања - истакла је.

Бо је имао 30 година када је схватио речи своје баке. Када некога дубоко и искрено волимо, тада нам је та особа једноставно најепша на свету, то је права љубав, пише Реадер'с Дигест.

У причи се не ради о томе да кућне послове треба да обављају једино жене како би неко могао да закључи јер та подела нема било какво оправдање. Зашто и мушкарци не би пеглали одећу, као своју тако и одећу својих партнерки. Суштина је у поштовању и о томе да нам је вољена особа увек најлепша, што је далеко ближе истини од површних оцена нечијег изгледа.

(Блиц жена)