Извор:Фото: Тикток принтскрин/saves.wadewilson/lawandcrime

ДЕВОЈКЕ ЛУДЕ ЗА УБИЦОМ На души носи 2 жене,чека смртну казну

Извор: Нпортал

13.08.2024.

13:32

АМЕРИКАНАЦ Вејд Вилсон осуђен је за брутално убиство две жене, и прети му смртна казна. Ипак, оно што чуди је то да га жене обожавају, и редовно пишу писма њему, али и суду - да га осуде на доживотни затвор, уместо на смртну казну.

Он ће бити осуђен за убисто Кристин Мелтон (35) и Дајан Руиз (43), а обе је убио у октобру 2019. године.

Вилсон, који је иначе са Флориде, прву жртву Кристину упознао је у бару. Следећи дан су изашли на састанак, а она није ни слутила да ће је Вејд задавити у њеној кући.

Друга жртва, Дајана, ишла је на посао када јој је Вилсон пришао у аутомобили и питао је за правац. Када је стала и почела са објашњвањем, Вејд ју је отео.

На суду је сведочио и његов отац који је рекао да му је син признао да ју је задавио, а када је схватио да још дише, онда је "наставио да је гази". Њено тело пронашли су неколико дана касније на пољу у близини.

Његови адвокати су поднели захтев за поновно суђење или за ослобађајућу пресуду за убиство Кристине Мелтон, али није познато да ли ће бити одобрено.

BloombergAdria.com

 

Убио две жене, а хиљаде луде за њим

Шерифска канцеларија округа Ли потврдила је у петак да је Вилсон примио 3.903 поруке од 12. јуна - дана када је проглашен кривим за убиства. Затвореници могу да примају упите преко надгледаног налога за размену порука, а Вилсон је такође примио 65 писама поштом.

Канцеларија је саопштила да је Вилсон прихватио 279 захтева за повезивање и да је послао 754 фотографије - од којих су 163 одбијене због "њихове неприкладне природе".

Писма му пишу људи, претежно жене, које моле пороту и судије да се сажале и не осуде га на смрту казну. Такође, жену су основале групе подршке Вилсону, "Сачувајте Вејда Вилсона" на ТикТоку, као и на Инстаграму.

- Као неко коме је безусловно стало до Вејда, дубоко сам размишљала о тежини ситуације и утицају ваше одлуке. Иако разумем тежину почињеног злочина, верујем да би доживотна робија дала Вејду прилику да размисли, покајте се и дајте позитиван допринос унутар граница затвора - стоји у једном од писма, пише newsweek.

Ипак, прича се по друштвеним мрежама да је Вејд "бацио око" на своју плаву адвокатицу. А, како је гледа, можете видети на снимку испод:

Фанови су отишли далеко па их пореде са Џокером и Харли Квин и опседнути су њиховим односом.

Многи фанови, али и особе које прижељкују да он добије смртну казну, се питају шта све ове тетоваже на његовом телу, а пре свега лицу значе, а одговор је језив. Од свастике, то прижељкивања рата, али и Џокеровог слогана, "Зашто тако озбиљно"?

Посебно је урнебесна реакције његовог адвоката који први пут види кукасти крст на његовом лицу:

А ово су његове потенцијалне дијагнозе: биполарни поремећај, тешка депресија, шизофренија, итд.

BloombergAdria.com

 

Подсетимо, не тако давно жене су "одлепиле" за још једним криминалцем када су освануле фотографије његовог хапшења. 

Џереми Микс (40) један је од најлепших мушкараца на свету, а због своје криминалне прошлости, једном приликом се нашао иза решетака, те је добио епитет најлепшег затвореника.

BloombergAdria.com

 

Тада је згодни плавооки робијаш преко ноћи доспео у свет шоубизниса, а да је у то време био из решетака. Заправо, његова популарност расла је из дан у дан, а пословне понуде опстале су и две године након што је изашао на слободу и кренуо да гради манекенску каријеру.

Ипак, упркос лепоти, није имао среће у животу, а кроз исти су га пратиле само несреће. Наиме, детињство је провео одрастајући уз порочне родитеље. У једном подкасту открио је да је одрастао у врло тешким условима, што је утицало на то да касније заврши у затвору.

- Ја сам дете хероинских зависника. Детињство је било врло мрачно и ружно, а у таквим околностима мораш брзо да одрастеш. Мој отац је убио мамину најбољу пријатељицу кад сам имао само 9 месеци. Побегли смо од њега, а она је била једина која је знала где се кријемо - присетио се Џереми.

(Еспресо)