Извор:Фото: репринт ТВ Новости, Инстаграм принтскрин/anitalazic

"Нисам ишла у школу јер се мама СКИДАЛА пред камерама"

Извор: Нпортал

14.08.2024.

08:07

АНИТА Лазић, ћерка глумице Снежане Савић и редитеља Драгослава Лазића, опробала се у глумачким водама, па смо је тако на тв екранима гледали у у серијама "Сељаци" и "Звездара".

Анита Лазић дипломирала је на Факултету политичких наука, а очигледно је да је лепоту наследила од мајке.

Ипак, њихов идиличан однос једном је био доведен у питање, када је Анита била тинејџерка, а Снежана на самом врхунцу каријере и популарности.

- Веома ми је сметало што се моја мајка скидала пред камерама, па често због тога нисам могла да идем у школу - истакла је Анита у једном гостовању.

Анита се вратила новинарству и сада је уредник једног магазина.

Иначе, бивши муж Снежане Савић, редитељ Драгослав Лазић (86), са којим има ћерку Аниту, постао је отац близанаца у 76. години.

Бивши муж Снежане Савић ушао у брак са 32 године млађом глумицом Драганом Туркаљ и са њом је у 76. години добио близанце, ћерку Искру и сина Лазара.

BloombergAdria.com

Подсетимо, Снежана Савић једном приликом открила је шта мисли о естетским захватима.

- Најстрашније је то када лепа жена не зна када треба да остари, него увек кокетира и заводи. Тога сам се ја увек плашила и чудила да не будем таква... Некако су ме увек видели кроз моју лепоту. Сада сам матора - истакла нам је недавно Снежана Савић.

- Лепо је да човек буде леп, али није суштина у томе. Ти можеш бити леп два, три дана и ако немаш шта да пружиш то не пролази. Сада је лепота подигнута на пијадестал, као што је и идеал лепоте другачији. Пуна уста, велика задњица, подигнуте груди, али и то је лепо. Још ако постоји нешто унутра и то је лепо. Данас су друга мерила. Кроз време су се идеали лепоте мењали.

- Сада разумем да су девојке које то раде лепе. Ми морамо да прихватимо то, чак и мушкарце разумем који воле то. Воле да им жена добро изгледа и плате јој оно што им одговара: груди или задњицу. То све носи време са собом и ја то прихватам и не желим да будем старомодна баба. Волим природне, али прихватам другачије идеале лепоте. Лепота је у оку посматрача - додала је том приликом глумица, која ускоро пуни 71 годину.

(Блиц)