Извор:Фото: АТА имагес

"НИЈЕ ФЕР" Ни Шашић није певао на дочеку олимпијаца

Извор: Нпортал

14.08.2024.

08:36

ПЕВАЧ Радиша Трајковић Ђани, исказао је незадовољство поводом наступа на дочеку наших спортиста из Париза, тачније са завршених Олимпијских игара.

Осим Ђанија, Жељко Шашић је такође изнео своју верзију приче. Није успео да изведе неколико својих песама које су биле посвећене спортистима. Дао је пуну подршку колеги. 

- Нисам стигао, нема везе, нисам стигао да певам, али ја не знам ни ко је то организовао, да то тако буде, било је брдо опреме, музичара, само су се смењивали - рекао је Жељко, па се надовезао на Ђанијеву изјаву да је понижен јер је остао до 5часова, а није отпевао ниједну песму због колега које су, како каже, одржале "концерт".

BloombergAdria.com

 

- Није фер, ако га је неко звао да пева, да он и ја треба, као најстарији, да певамо у 5 ујутру. Мени се није певало, без обзира што су ме заустављали тамо, али се нисам ни на кога наљутио, јер сам дошао јуче са пута. Дошао сам да се латим микрофона, и то су очекивали од мене, али нисам стигао. А како је време текло, било ми је свеједно што нисам стигао, али да је Ђани негде у праву - јесте. Ако су га звали, човек је хтео да испоштује, није океј. Требало је да се направи неки ред, али нисмо знали ко је задужен у оном метежу. Све у свему, било је супер, стићи ћемо следећи пут на ред, када освоје злато, онда Ђани и ја држимо концерт - рекао је Жељко 

Наше  олимпијце је дочекала торта на четири спрата специкално декорисана у духу олимпијских игара. 

Први спрат је за кошаркаше и њихову бронзу, док је други за нашу сребрну таеквондисткињу Александра Перишић, и прво златно место за Новака Ђоковића, Дамира Микеца, Зорану Аруновић и наше ватерполисте.

(Телеграф)