Извор:Фото: Профимедиа, Инстаграм принтскрин/vasamicic13

УЗЕЛА СРЕБРО НА ОИ, УДАТА ЗА КОШАРКАША: Сестра Васе Мицића

Извор: Нпортал

14.08.2024.

10:31

ВАИСЛИЈЕ Мицић био је део екипе на коју је Србија изузетно поносна, али и један од највеселијих кошаркаша што смо могли видети на свим видео снимцима који се шире на друштвеним мрежама, када српски "дреам теам" прославља своје бронзано одличје.

Кошаркаш је привукао пажњу јавности, али о њему се мало зна. Не дели детаље из свог приватног живота, али често наглашава колико му је важна подршка породице. Иначе, он има 30 година и рођен је у Краљеву.

BloombergAdria.com

Он је 2019. претрпео велики животни шок и бол када му је преминула мајка за коју је био јако везан (али је тог дана ипак остао да игра за репрезентацију), а успомене на њу Васа и даље дели на свом Инстаграм профилу.

Породица Мицић је дефинитивно спортски настројена, будући да је и Васина сестра професионална спортисткиња.

Нина Мицић је успешна спортисткиња и српска сноубордерка која је 2014. године учествовала на Олимпијским играма у Сочију као прва представница Србије у тој дисциплини. Са такмичења се вратила са сребрном медаљом у рукама.

Занимљиво је то да је Нина у браку са кошаркашем Луком Митровићем који је раније у неколико наврата играо и са Васом али и против Васе. Ова симпатична породична ситуација годинама привлачи пажњу.